Hotelvrijmibo 10 jaar!

45e Hotelvrijmibo – 10 jaar editie!

17 November 2017 – Hotel Arena

Registratie mogelijk vanaf vrijdag 6 oktober 2017

Een prachtig jubileum!

17 november 2017

De 45e Hotelvrijmibo staat geheel in het teken van het 10-jarig bestaan voor Hotelvrijmibo’s passie om mensen, die in een hotel werken, samen te brengen. Wij willen dat jij, en je collega’s, deel uit gaat maken van de feestvreugde!

 

Er kan veel gebeuren in 10 jaar tijd. De 1e Hotelvrijmibo werd in 2007 gehouden in het Vondel Hotel en sindsdien is dit unieke netwerkevenement uitgegroeid tot een groot succes en een bekende naam in de Nederlandse hotel industrie. 45 edities, 36 unieke locaties en duizenden bezoekers; gegevens waar wij erg trots op zijn.

10 jaar feest!

Save the date

Pak je agenda en pen erbij, want de 45e Hotelvrijmibo – 10 year anniversary edition zal plaats vinden op 17 november 2017!

 

Wij houden je natuurlijk op de hoogte van dit speciale evenement via onze website en Facebookpagina.

 

Wat kun je verwachten?

Een heel groot feest zoals altijd maar dan een stapje verder. Muziek, Eten & Drinken en een rondleiding op een fantastische locatie. Helaas kunnen we niet verder in detail treden maar dat je dit niet wilt missen is een zekerheidje.

Partner worden voor dit event?

Neem contact op via:

020 845 73 09
info@hotelvrijmibo.nl

Hoofdsponsor

tours-en-tickets

Sponsoren

Hotel Arena

25 years

Hotel Arena is een buitengewoon stadshotel met diepe wortels in Amsterdam en met haar voeten in het gras van het Oosterpark. In de groene beschutting van ons monumentale pand vieren we de contrasten die Amsterdam kleuren. Stimuleren we bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen. Zijn we de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt.

 

Hotel Arena heeft 4 sterren, 139 kamers en een monumentaal pand uit 1886. Het is onlangs grondig verbouwd. Er is een heel nieuwe vleugel met Studio’s bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. Ook staat er een originele, gerestaureerde kapel, compleet met gebrandschilderde ramen. Deze stamt nog uit de tijd dat Hotel Arena een katholiek meisjesweeshuis was. Later werd de kapel een poppodium en het weeshuis een Sleep-in met slaapzalen en stapelbedden vol jongeren. Met de verbouwing heeft het hotel zich naar het Oosterpark gedraaid. Hiermee is een deel van het oorspronkelijke plan van architect Adrianus Bleijs uitgekomen. De parkeergarage is ondergronds gegaan, waardoor het groene terrein naadloos overgaat in het Oosterpark.

 

Hotel Arena is een plek met stadsmensen en een dorpsgevoel, waar de grenzen tussen park en hotel, Centrum en Oost, dag en nacht, werken en spelen, vreemden en vrienden vervagen.

Hotel Arena