Hotelvrijmibo’s Partnerdag 2018

Restaurant 5&33 en VR Arcade in Amsterdam

Early dinner

“Morgen weer?”

Eenmaal de storm getrotseerd was het tijd voor een warm welkom met champagne! In het sfeervolle 5&33 waren wij dit keer te gast, waar een heerlijk dinner voor ons werd bereid. Per gerecht wisselde de gasten van tafel zodat iedereen elkaar gezien zou hebben.

 

Met een heerlijk voorgerecht bestaande uit een plankje met vlees, brood, salade en een mooie glas wijn begonnen wij de na-middag. Het hoofdgerecht bestond uit een risotto met een heerlijk stukje vis en courgette. Als afsluiter genoten wij van een heerlijke cheesecake met passievrucht.

 

Na heerlijk gegeten, gedronken en gelachen te hebben liep het dinner ten einde.

 

Graag willen wij de bediening en de keuken bedanken voor deze heerlijke gerechten!

Zombies Killers

“Wij zijn voor niemand bang!”

Na een, gelukkig stabiel, ritje met de pond konden wij onze weg voortzetten naar een geheimzinnige plek. Een plek waar je op je hoede moest zijn en waar teamwork van groot belang kon zijn.

 

Het was natuurlijk de VR Arcade hal in Amsterdam. Wapens geladen, pak aan en de bril op. Tijd om de zombies aan te pakken. Per ronde gingen de zombie killers een speelhal in waar d.m.v. een VR bril een andere wereld werd getoond. Door middel van teamwork en goed schieten kwamen de teams verder in het spel waar de moeilijkheidsgraad omhoog ging. De spelers met de hoogste score per groep mochten door naar de finale ronde.

 

Het viel ons op dat er weinig is geschreeuwd en gegild. Hulde daarvoor! Stoere mannen en vrouwen!

 

De finale ronde

Tamas, Carlo, Patrick (brand) en Jacob mochten uitmaken wie uiteindelijk de beste zombie killer van de dag werd. Na een “close call” is Tamas de beste en ging hij naar huis met een mooie medaille! Gefeliciteerd đŸ™‚

 

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor deze fijne dag!