Hotelvrijmibo’s Partnerdag 2017

Hoge Hotelschool The Hague in Amsterdam

Wijn & spijs combinaties

Wijnproeverij

Na een fijn ontvangst bij de entree van de Hotelschool The Hague in Amsterdam werden wij alle naar het wijnproeflokaal geloodst. Na een mooie introductie over wijn en het herkennen van de eigenschappen kon het proeven beginnen.
Onze wijnkenners moesten beslissen welke wijn zij het beste bij het te proeven gerecht vonden passen. Met een beetje hulp van de docent en onze smaakpapillen kwamen wij tot 4 heerlijke wijnen die geschonken zouden worden tijdens het diner.

 

Na heerlijk gegeten, gedronken en gelachen te hebben liep de wijnproeverij ten einde.

 

Graag willen wij de docenten van de Hotelschool bedanken voor deze fijne wijn & spijs les!

Download alle Foto's

Gerommel in de keuken

Koken met sterren

Met behulp van de eerste- & tweedejaars studenten gingen wij de uitdaging aan. Het bereiden van een heerlijk gerecht waar menig kok jaloers op zal zijn.

 

Handen gewassen, handschoenen aangetrokken en mouwen opgestroopt; ‘Bon Chef’ wij zijn er klaar voor!

 

Iedereen kreeg een taak toegewezen en deed zijn uiterste best om er wat heerlijks van te maken. Chef Schuim, Chef Coquilles, Chef Bakplaat en Chef Wijsneus; het maakte niet uit wat voor chef je bent geweest. Het resultaat was namelijk heerlijk.

 

Bedankt iedereen voor de bijdrage en een speciaal bedankje gaat uit naar de eerste- & tweedejaars studenten van de Hogeschool The Hague in Amsterdam!

Download alle Foto's