UPCOMING HOTELVRIJMIBO

DATE: 31 JANUARY

LOCATION: T.B.A.

Registration not open yet

A WINTER FAIRYTALE

Na een succesvolle eerste editie in 2018, keert de Hotelvrijmibo XL dit jaar weer terug! Op 22 November, zal de prachtige Wintertuin van het 5-sterren NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky omgetoverd worden tot een ‘Winter Fairytale’. Be there!

Door last-minute afmeldingen kunnen er weer plekken beschikbaar komen. Blijf deze pagina dus checken!

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Blijf op de hoogte van de laatste event-updates:

INFO

22 November

19:00 – 01:00

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

2 Stages + secret area…

Live entertainment

 Pop-up Bar The Tailor

Pop-up bar The Tailor

Gin Tonic Bar

Free bites

Dresscode:

Dames: Add some Sparkle

Heren: Festive

Muntjes €3,00

Garderobe gratis

OVER DE LOCATIE

Midden in het centrum van Amsterdam vind je het indrukwekkende vijfsterrenhotel NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Eén van de mooiste ruimtes van het hotel, de Wintertuin, staat op de lijst van rijksmonumenten. Deze indrukwekkende zaal met koepeldak en authentieke details dateert uit het jaar 1880.

 

Op 22 november krijg je de unieke kans een kijkje te nemen in dit prachtige hotel!

OVER HOTELVRIJMIBO XL

Hotelvrijmibo XL is een jaarlijks terugkerende en nationale editie, nóg groter en beter dan de reguliere Hotelvrijmibo’s! Naast dat het feest 2 uur langer doorgaat, zullen er meerdere stages zijn met groots live entertainment. Dit alles vindt plaats op een unieke locatie in Amsterdam, dat ruimte biedt voor bezoekers uit het hele land. Een editie die je niet wilt missen!

 

Bekijk de aftermovie van de Hotelvrijmibo XL in 2018:

VEEL GESTELDE VRAGEN

VOOR WIE IS DE HOTELVRIJMIBO BEDOELD?

Werk je in een hotel? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op de Hotelvrijmibo. Of je nu afwasser, receptionist, general manager, stagiair of hoteleigenaar bent.

 

De Hotelvrijmibo is hét moment waar de hele Nederlandse hotellerie bij elkaar komt om gezellig bij te praten, te netwerken en uiteraard gezellig te borrelen. Maak er een teamuitje van, en kom gezellig samen met een groep collega’s!

WIE ZIJN UITGESLOTEN VAN DEELNAME?

Hoewel we graag zoveel mogelijk geïnteresseerden kennis laten maken met de leuke Hotelvrijmibo borrels, moeten we helaas toch een aantal eisen stellen aan deelname.

 

Je mag de Hotelvrijmibo helaas niet bezoeken als je…

1. In een hotel of meerdere hotels werkt als freelancer. De Hotelvrijmibo is alleen bedoeld voor mensen die in één hotel onder contract werkzaam zijn.

2. Student bent van een hotelmanagement/toerisme/hospitality gerelateerde opleiding en op dit moment niet in een hotel werkt en/of stage loopt. Je moet in een hotel werken (een traineeship telt ook!) op het moment dat je je aanmeldt. 

1. Je werkt voor een toeleverancier binnen de hotellerie. Om de Hotelvrijmibo bij te kunnen wonen als toeleverancier, moet je partner zijn.

HOE MELD IK MIJ AAN?

Ben je al lid van Hotelvrijmibo?
Dan kun je je met je Hotelvrijmibo account eenvoudig en kosteloos aanmelden voor het evenement. Let op: zonder aanmelding kun je niet naar binnen.

 

Heb je nog geen Hotelvrijmibo account?
Dan is dit hoe het werkt:

1. Maak je account aan op deze pagina. Lid worden is kosteloos!
2. Als je in een hotel werkt activeren wij jouw account.
Tip: zorg dat je over een LinkedIn account beschikt en je profiel up-to-date is, hierdoor kunnen wij jouw account sneller goedkeuren.
3. Wanneer je account is goedgekeurd kun je je vervolgens eenvoudig aanmelden voor de Hotelvrijmibo!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Toegang tot de Hotelvrijmibo is geheel gratis! Je hoeft geen tickets te kopen, zorg er wel voor dat je over een Hotelvrijmibo account beschikt en je aangemeld staat voor het evenement. De drankjes zijn voor eigen rekening. Muntjes kosten tijdens de Hotelvrijmibo XL 3 euro per stuk

OVER ONS

Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel en wordt vier keer per jaar georganiseerd op steeds een andere locatie in Amsterdam.Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie.

 

Tijdens de borrel worden rondleidingen gegeven, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je tijdens Hotelvrijmibo op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

 

Wat kun je nog meer verwachten? Lekkere hapjes, gevulde glazen, live muziek, een DJ en vooral een ongedwongen sfeer. Je kunt natuurlijk samen met je collega’s komen, maar ook alleen. Er is namelijk altijd wel iemand die je kent – dat beloven we.

 

Lees hier meer over het verhaal van Hotelvrijmibo!

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@hotelvrijmibo.nl of stuur een privébericht via social media.

PARTNERS

EARTH-Water-wit

OVER EARTH WATER

Dagelijks sterven 6000 mensen, voornamelijk kinderen, door gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet om donatuer te worden of vrijwilligerswerk te doen. We vragen alleen of je onze producten; EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken/verkopen.


100% van de nettowinst die we realiseren dragen we af om waterprojecten te financieren. 
We hebben inmiddels al ruim 1,4 miljoen geïnvesteerd in waterprojecten in Azie en Afrika.