Corendon Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts

Het portfolio van Corendon Hotels & Resorts is de afgelopen jaren flink uitgebreid in Amsterdam. Begin 2015 werd het eerste officiële hotel geopend; Corendon City Hotel Amsterdam, gelegen in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. Dit moderne 4-sterren hotel beschikt over 263 kamers, een luxe Vitality Spa en een spectaculaire 737 Boeing Boardroom. The College Hotel Amsterdam (4-sterren) onderscheidt zich door prachtige salons, stijvolle kamers en een prachtige lounge en terras. Het boutique hotel is midden in het Amsterdamse Fashion & Museum District gevestigd. Het spiksplinternieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam, het grootste hotel van de Benelux, beschikt over alle faciliteiten die een hotelgast zich kan wensen. Een groot aanbod van diverse restaurants en bars, een bioscoop, een spa & wellness met zwembad en een volledig ingerichte Meeting & Conference centrum.

algemeen
werkenbij-corendon

Werken bij Corendon Hotels & Resorts

Bij Corendon Hotels & Resorts vinden we het belangrijk de juiste mensen te werven die passen binnen het team. Wij zoeken enthousiaste, gezonde, energieke en passievolle medewerkers met hun eigen persoonlijkheid. Iedereen is bij ons een toevoeging om de balans binnen het team optimaal te houden. Bij Corendon Hotels & Resorts is niet alleen het individu maar ook het team erg belangrijk. Elke Team Member moet zich welkom en vertrouwd voelen. Dit begint al vanaf het moment dat hij/zij bij ons gaat werken. Bekijk de vacatures van Corendon Hotels & Resorts op onze website en kom ons team versterken!

Het grootste hotel van de Benelux: Corendon Village Hotel Amsterdam

Het moderne 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam is een uniek hotelconcept dat in 2018 haar deuren opent. Het hotel beschikt over 680 prachtige kamers en appartementen en is hiermee het grootste hotel van de Benelux. Corendon Village Hotel Amsterdam heeft zowel voor zakelijke- als vrijetijdsgasten van alles te bieden. Het hotel bestaat uit drie afzonderlijke gebouwen: Plaza, Apartments en Urban. Plaza symboliseert het hart van het hotel waar alle faciliteiten samenkomen. De groene tuinen die gelegen zijn rondom het hotel dragen bij aan het intieme ‘village’ gevoel!

corendon-plaza
corendon-map