WestCord Hotels
WestCord Hotels

WestCord Hotels

WestCord Hotels in Amsterdam

In Amsterdam zijn 4 WestCord Hotels gevestigd: stuk voor stuk uniek, op hun eigen manier. Fashion Hotel Amsterdam (4-sterren) ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de ring A10.In dit designhotel vind je service en comfort in een stylish jasje! Drink een cocktail in de SKYY Bar, op de 10e verdieping! Art Hotel Amsterdam (3- en 4-sterren) in stadsdeel Westerpark ademt kunst, zo hangt in de lobby nooit eerder vertoond werk van Herman Brood. City Centre Hotel Amsterdam (3-sterren) is een gezellig centrum-hotel in hartje Amsterdam. In ons nieuwste en energieneutrale hotel, Hotel Jakarta Amsterdam, komen twee werelden bij elkaar…

Bekijk alle WestCord vacatures
Hotels in Amsterdam
Werken bij WestCord

Werken bij WestCord Hotels in Amsterdam

Bij WestCord Hotels zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die een (bij)baan zoeken in Amsterdam. We zijn dag en nacht bezig de beste service te verlenen aan onze gasten, en zorgen voor een fantastisch verblijf in onze hoofdstad. Ben jij bijvoorbeeld de receptie medewerk(st)er   die onze gasten met een grote glimlach ontvangt en de beste tips uit de buurt geeft? Zorg jij ervoor dat de lekkerste gerechten in één van onze restaurants klaargemaakt worden? Kijk op onze website voor een actueel overzicht van vacatures in onze Amsterdamse hotels, of natuurlijk in een ander WestCord Hotel!

Vacatures van Westcord amsterdam

Bijna open: Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek energieneutraal hotel, waar twee werelden bij elkaar komen. Op de Kop van Java-eiland in Amsterdam, de plek waar vroeger de lijndienst naar Jakarta vertrok, waant de gast zich nu in Oosterse sferen. Ontdek de subtropische binnentuin met metershoge palmen en geniet van culinaire hoogstandjes in Café Jakarta. Het hotel biedt 200 luxe 4-sterren kamers met Indonesische invloeden. Tijdens zonsondergang is Skybar Malabar de place to be. Een spannende cocktail in de ene hand, een verrassende Aziatische bite in de andere. Geniet van het panoramische uitzicht op het IJ!

Hotel Jakarta Amsterdam