5&33 art’otel

41e Hotelvrijmibo

5&33 art’otel

De 41e Hotelvrijmibo!

25 november 2016

De 41ste Hotelvrijmibo heeft plaatsgevonden in het 5&33 art’otel.

De laatste week van november werd ingeluid in een mooi aangekleed 5&33. Ballonnen, tafels en een leuke inrichting was de basis van een fijne Hotelvrijmibo. Iedereen heeft genoten van de heerlijke hapjes, drankjes en gastvrijheid van 5&33 art’otel en haar personeel.!

 

Lees het verslag verder op de pagina.

The day after!

Het verslag over de 41e editie

Met een mooi aangekleed 5&33 werd de laatste week van november ingeluid. Met een hapje en een drankje in de hand werden nieuwe contacten gelegd en bestaande contacten onderhouden. Fijne muziekanten verzorgde de achtergrond muziek en in de loop van de avond ging de volumeknop wat omhoog.

 

Leuk bijkomstigheden waren de rondleidingen en de photo booth, waar van beide mogelijkheden gretig gebruik werd gemaakt. Met een leuke accessoires in de hand en op het hoofd, gezamenlijk de gekste foto’s maken.

Bekijk alle foto’s door op de foto te klikken

Ook aan de hongerige gasten werd gedacht. Het personeel van 5&33 bereide heerlijke hamburgers waar je je vingers bij aflikte! Naast de hamburgers waren de cocktails ook een groot succes. Met veel plezier werden de Gin & Tonics en de Dark ‘n’ Stormy’s bereid.

 

Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Graag zien wij jullie terug op de 42e editie 20 januari 2017!

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo & de foto’s van Amanda Griffioen.

Bekijk alle foto'sTerug naar overzicht