Bar Kantoor

47e Hotelvrijmibo

Bar Kantoor, Conscious Hotel Westerpark – Amsterdam

47e Hotelvrijmibo

1 juni 2018

In het meest oostelijke gebouw van de  Westergasfabriek is in april 2018 het Conscious Hotel Westerpark geopend.  Het eerste 100% elektrische hotel van Nederland en het 4e hotel van de duurzame hotelketen Conscious Hotels.

In hetzelfde pand bevindt zich Bar Kantoor – een restaurant en bar met een groot zonnig terras aan de voorkant. Zo’n naam vraagt natuurlijk om de nodige kantoorhumor: in het interieur, op social media, in de events en de cocktails. .

Bar Kantoor heeft geen 9-tot-5-mentaliteit. Het restaurant is de hele dag open voor ontbijt, lunch, diner en elke vrijdagmiddagborrel mag uitlopen tot in de late uurtjes.

 

Lees het verslag verder op de pagina.

The day after!

Het verslag over de 47e editie

Overwerken vervelend? Niet op vrijdag 1 juni bij Bar Kantoor! Een geslaagde editie, met live muziek, bubbels & oesters, DJ’s, sangria en de beste barsnacks. Bonus nog niet binnen gehad? Met het rad van fortuin kon je zomaar twee keer uitbetaald worden…

 

Wij willen jullie bedanken voor jullie aanwezigheid. Natuurlijk bedanken wij ook de organisatie en de artiesten, we hebben genoten!

Klik op de foto voor het volledige album.

Hoe kom je nou het beste in een Hotelvrijmibo? 1: Bubbeltje & Oester in de hand 2: Stoom afblazen en 3. Happy live tunes! Dat lukte wel op deze 47e editie. De vier koppige band Schw!ng Live, gaf een echt weekend gevoel.

 

Liquid diner kan geweldig zijn, maar een bodempje in de buik is nooit erg. Bar Kantoor bood zijn beste barsnacks aan: Hotdog van hert, finger licking good quesadilla’s en crispy taco’s! En dat van 100% biologische producten.

 

Saxophonation, het duo DJ Tobias Camman en Nicolay On Sax, zetten een indrukwekkende show neer. Ook de muziek van DJ’s SoulNikki, Nicky Drummond, Rubix en als afsluiter Randy van Velde nodigde uit om lekker te gaan dansen, zoals te zien in de aftermovie.

 

Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.

Graag zien wij jullie terug op 7 september 2018 voor de 47e Hotelvrijmibo! Meld je alvast aan via de onderstaande knop