Heineken Experience

40e Hotelvrijmibo

Heineken Experience

De 40e Hotelvrijmibo!

23 september 2016

De 40ste Hotelvrijmibo heeft plaatsgevonden in de Heineken Experience.

 

Het mooie Koelschip op de bovenste etage van de Heineken Experience was het decor. We hebben genoten van de heerlijke Heineken biertjes en het geweldig uitzicht over de stad!

 

Lees het verslag verder op de pagina.

The day after!

Het verslag over de 40e editie

Het bier staat koud, het barpersoneel staat klaar en de ambassadeurs zijn niet te houden. Kortom, de 40e Hotelvrijmibo in de Heineken Experience staat op het punt te beginnen.

 

‘Rechtsaf, daar neem je de lift naar de 5e verdieping en dan ben je er. Veel plezier!’. En daar werd iedereen hartelijk ontvangen door de Hotelvrijmibo ambassadeurs. Al snel wist iedereen het terras te vinden waar een prachtig uitzicht stond te wachten.

 

Lekkere drankjes, hapjes en hamburgers werden genuttigd en een mooie rondleiding stond op de planning! Het Heineken Experience team zorgde voor een fijn kijkje in de keuken van Heineken. Enorme dorst en je collega ook? Geen paniek, het was mogelijk om je eigen biertje te tappen in competitievorm!

40e Hotelvrijmibo Heineken Experience 't Koelschip

Bekijk alle foto’s door op de foto te klikken

In de eerste uren van deze 40e Hotelvrijmibo werd genetwerkt, nieuwe mensen ontmoet of gewoon lekker bijgepraat. In de loop van de avond kwamen de mensen los en werd er gedanst zoals te zien op de aftermovie. Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Graag zien wij jullie terug bij de 41e editie op 25 november 2016!

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo.

Bekijk alle foto'sTerug naar overzicht