Hotelvrijmibo in de Hermitage

Hotelvrijmibo in de Hermitage

6 september 2019 – de Hermitage Amsterdam

Een gezellige borrel in de Hermitage!

Verslag over de editie

6 September 2019, 2,5 jaar nadat we voor het eerst de Hotelvrijmibo in de Hermitage hadden georganiseerd, keerden we er terug voor weer een net zo gezellige borrel als toen. En dat was het absoluut!

 

De avond was een beetje regenachtig, maar de indrukwekkende en historische intree van de Hermitage maakte dat allemaal goed. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes kon er wat bijgepraat worden met collega’s. Een geheel vrouwelijke DJ line-up verzorgde de muziek, inclusief een live violiste. Wij hebben een fantastische avond gehad, wij hopen jullie ook!

 

Met dank aan…
De Hermitage Amsterdam voor de organisatie, onze Ambassadeurs en Intimi team voor hun hulp en natuurlijk bedankt aan alle bezoekers die er weer een gezellige Hotelvrijmibo van hebben gemaakt!

 

Weer even terug naar deze avond? Bekijk hiernaast de aftermovie van het evenement, je kunt hier de foto’s bekijken.

De Hermitage Amsterdam

Over de locatie

De Hermitage Amsterdam toont de collectie van een van de beroemdste en grootste musea ter wereld: Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg. Het museum van de tsaren, met vandaag de dag een collectie van meer dan drie miljoen uitzonderlijke kunstwerken. Met ieder half jaar een nieuwe spraakmakende tentoonstelling.

Graag zien wij jullie terug op 22 November 2019 voor de Hotelvrijmibo XL!

Klik op de foto voor het volledige album.