Hotelvrijmibo in het WestCord Fashion

Hotelvrijmibo in het WestCord Fashion

31 Januari 2020 – WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Een fashion experience

Verslag over de editie

Haarstylisten, visagisten en magazine cover foto’s; op 31 januari beleefden we een ‘fashionista experience’ in het WestCord Fashion Hotel Amsterdam. De locatie was prachtig versierd met roze lopers en ballonnen, wat perfect paste bij de dresscode ‘A touch of pink’. Zelfs het eten (pink burger) en welkomstdrankjes (rosé bubbels) waren in stijl!

 

Met dank aan…
Het WestCord Fashion Hotel voor de organisatie, onze Ambassadeurs en Intimi team voor hun hulp en natuurlijk bedankt aan alle bezoekers die er weer een gezellige Hotelvrijmibo van hebben gemaakt!

 

Weer even terug naar deze avond? Bekijk hiernaast de aftermovie van het evenement of bekijk de foto’s.

Het WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Over de locatie

Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de ring A10. Schiphol en Amsterdam RAI zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken, met de tram of fiets ben je binnen 15 minuten op het Leidseplein. In dit designhotel vind je service en comfort in een stylish jasje! Bezoek Mme Coco -met terras – of drink een cocktail in de SKYY Bar. Een bezoek aan WellCome Wellness, met 2 sauna’s, Turks stoombad (tegen betaling), binnenzwembad en fitnessruimte (kosteloos), maken je luxe verblijf compleet.

De volgende editie is op 15 mei. Zien we je daar!?

Klik op de foto voor het volledige album.