Hotelvrijmibo XL Jungle Royale

16 november – Koninklijk Instituut voor de Tropen Amsterdam

Hotelvrijmibo XL Jungle Royale

Het verslag over de eerste XL editie

Na een spannende tijd van organiseren, promoten en uitnodigen was het vrijdag 16 November eindelijk tijd voor de allereerste Hotelvrijmibo XL editie.

 

Een volledig uitverkocht evenement, een prachtige locatie en groots entertainment: de XL editie heeft haar naam zeker waargemaakt. De Marmeren Hal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen was omgetoverd tot een heuse ‘Jungle Royale’. De balustrades hingen vol met prachtige plantendecoraties, verzorgd door partner Prinselijk Gebonden.

 

Bij de entree was het mogelijk om met je team op de foto te gaan in de photo booth. Daarnaast kon je je gezicht laten opmaken met glitters en maakte Andre de Ballonvouwer de gekste haarbanden met flamingo’s, olifanten of apen.

 

Aan een knallende line-up mocht het deze editie ook zeker niet ontbreken. De zaal werd verrast door een Brassband, die met trommels en trompetten uit het niets de zaal in liep. Vervolgens ging het dak eraf bij de act van het duo Funky Risotto. Terwijl er oplaasmicrofoons het publiek in werden geschoten, draaiden ze leukste hits van toen wat resulteerde in dancebattles en sit-downs. Als afsluiter verschenen MC Marboo en D-Rashid- bekend van LatinVillage – achter de DJ booth.

Bekijk de aftermovie

Kortom, de eerste Hotelvrijmibo XL editie was meer dan geslaagd. Het succes zal worden voortgezet, want over een jaar zal de 2e XL editie worden georganiseerd.

 

Aan enthousiasme bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken! Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo. Daarnaast willen we onze ambassadeurs en intimi team bedanken voor hun inzet.

 

In februari 2019 zal de volgende Hotelvrijmibo worden georganiseerd! Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over de exacte datum en locatie. 

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s gemaakt door Kirsten van Santen.

Een kijkje in de Marmeren Hal!

Een virtuele tour door de locatie van de Hotelvrijmibo XL: de Marmeren Hal in het Koninklijk Instituut voor de Tropen!

 

De Marmeren hal bestaat uit 12 soorten marmer uit Toscane. De vloer, pilaren en de trappen zijn bedekt met dit marmer. Het groene marmer, “vert polververa” genoemd, is een zeer zeldzaam type marmer en wordt alleen nog maar gebruikt voor restauratiedoeleinden.

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen is gelegen aan het Oosterpark, middenin bruisend Amsterdam-Oost.Al meer dan 80 jaar is het gebouw van het Koninklijk Instituut voor de Tropen één van de beeldbepalende gebouwen in Amsterdam – Oost. Het speciaal ontworpen gebouw wordt gekenmerkt door een uitbundige neorenaissance stijl en door talloze decoraties die verwijzen naar verschillende wereldculturen en de Nederlandse koloniale geschiedenis.

 

Behalve een prachtige evenementenlocatie bestaat het KIT ook uit het Tropenmuseum en De Tropen café en restaurant. Daarnaast is het Amsterdam Tropen Hotel, aan de andere kant van de binnentuin gelegen, onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen

 

Kennisinstituut
Naast evenementenlocatie is het onderdeel van KIT Royal Tropical Institute. KIT werkt wereldwijd aan kennisprojecten op het gebied van gezondheid, duurzame economische ontwikkeling en gender gelijkheid. De winst die voortkomt uit onze evenementen, komt ten goede aan deze projecten. Wie bij ons komt voor een meeting, diner of conferentie kiest niet alleen voor een tot in de puntjes verzorgde bijeenkomst, maar draagt ook bij aan een betere wereld! Dit geldt ook voor ons hotel en café.

 

Over Hotelvrijmibo XL

Groot, groter, grootst: Hotelvrijmibo gaat voor XL! Hotelvrijmibo XL is een jaarlijks terugkerende editie, waarbij nóg meer wordt uitgepakt dan normaal. Naast dat het feest 2 uur langer doorgaat zal er een VIP gedeelte aanwezig zijn en veel groots entertainment. Dat uiteraard allemaal op een unieke locatie in Amsterdam die ruimte biedt voor een flink aantal bezoekers uit het hele land.

Partners Hotelvrijmibo XL

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Deel van de Booking Holdings Inc (BKGN), Booking.com heeft nu meer dan 15.000 medewerkers in 204 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

Lees meer over Booking.com

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ’s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden 1.474.378 accommodaties, en beslaan 121.180 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

 

Elke dag worden meer dan 1.500.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

 

Kijk voor meer informatie op booking.com

Prinselijk Gebonden is 7 jaar geleden ontstaan uit liefde voor bloemen, de natuur en het ambacht bloemist. Na enkele jaren aan de Prinsenstraat is Prinselijk Gebonden verhuisd naar zijn huidige locatie. Een prachtig monumentaal pand aan de Herenstaat 13 te Amsterdam.

Lees meer over Prinselijk Gebonden

De winkel vol prachtige producten, bijzondere bloemen en planten is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op bloemen in de breedste zin van het woord. Wekelijks wordt er gewerkt aan meer dan 70 bedrijfsabonnementen die je verspreid over heel Amsterdam kunt vinden. Van kleinschalige boutique hotels, de gehele aankleding van de lobby tot aan dat ene grote event. Alles geschikt met de meest prachtige seizoensbloemen en afgestemd op de desbetreffende locatie of wensen van de gast. Prinselijk Gebonden is o.a. hofleverancier van NH Collection Barbizon Palace, Hotel Jakarta en Park Hotel. Door het jonge, energieke en eigentijdse team is Prinselijk Gebonden flexibel en denkt het graag mee met de klant. Zo worden wensen omgezet tot florale kunstwerken die een belevenis creëren voor uw gast.

 

Meer op www.prinselijkgebonden.nl

Business Partners

Hotel Partners

    Sorry, no posts matched your criteria.