22 NOVEMBER 2019 

NH COLLECTION GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY

Hotelvrijmibo XL Winter Fairytales

22 november – NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Verslag over de Hotelvrijmibo XL Winter Fairytales

Na een spannende tijd van organiseren, promoten en uitnodigen was het vrijdag 22 November eindelijk tijd voor de 2e Hotelvrijmibo XL editie.

 

Een volledig uitverkocht evenement, een prachtige locatie en groots entertainment: de XL editie heeft haar naam zeker waargemaakt. De Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky was omgetoverd tot een heuse ‘Winter Fairytale’. De ruimte stond vol met prachtige bloemstukken, verzorgd door partner Prinselijk Gebonden.

 

Voor het eerst tijdens de Hotelvrijmibo was er niet één, maar waren er 3 ruimtes waar de borrel plaats vondt. In de prachtige Wintertuin kon je terecht voor een goede cocktail van The Tailor Pop-up bar, een Gin Tonic van Thomas Henry Tonic en Gin 1689 of je kon wat te eten halen bij een van de food stations. Daarnaast waren er gedurende de avond diverse DJ’s aan het draaien, ondersteund door live zangeressen en saxofonisten.

 

In de Grand Ballroom was het thema ‘Classics Party’, wat door de LED discovloer en grote discoballen aan het plafond extra werd versterkt. Aan een knallende line-up mocht het hier ook zeker niet ontbreken.  Nadat Kremlin Disko het feest had afgetrapt, kwam Mr. Nice, de live band op. Van 70’s tot Beyonce en Bruno Mars: de groovy coverband liet van alles horen. Nadat de band had opgetreden gingen de lichten uit en verschenen er vanuit achterin de zaal danseressen en steltlopers met vleugels, die vervolgens richting het podium gingen. Een gave verrassingsact die perfect in het thema Winter Fairytales paste! Als afsluiter in de Grand Ballroom verscheen DJ Mia More achter de DJ booth.

 

En dan was er nog een derde ruimte; de secret silent disco! Die bleek op een gegeven moment toch niet meer zo secret te zijn, want de rijen stonden voor de deur om een kijkje binnen te nemen.

Bekijk de aftermovie

Kortom, de 2e Hotelvrijmibo XL editie was meer dan geslaagd. Het succes zal worden voortgezet, want volgend jaar komt de Hotelvrijmibo XL zeker weer terug; wellicht nog groter!

 

Aan enthousiasme bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken! Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo. Daarnaast willen we onze ambassadeurs en intimi team bedanken voor hun inzet, en onze Partners die de Hotelvrijmibo mede mogelijk maken.

 

Volgend jaar zijn we terug met de Hotelvrijmibo XL, maar voor die tijd vinden er weer 3 reguliere Hotelvrijmibo edities plaats! Schrijf 31 januari en 15 mei alvast in je agenda!

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s gemaakt door Kirsten van Santen.

Partners Hotelvrijmibo XL

Business Partners

Hotel Partners

    Sorry, no posts matched your criteria.