Hotelvrijmibo | Koninklijk instituut voor de tropen
44
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-44,page-child,parent-pageid-610,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Koninklijk Instituut voor de Tropen

38e Hotelvrijmibo

Royal Tropical Institute (KIT)

De 38e Hotelvrijmibo!

22 januari 2016

Op de verbinding tussen Amsterdam Oost en het centrum ligt misschien wel het best bewaarde geheim van Amsterdam. Het Amsterdam Tropen Hotel en de geheime parel, KIT Meetings & Events, zijn verbonden aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Gelegen aan het Oosterpark verbindt het hotel de energieke stad met de rust van het park en de internationale kennis hub die het Koninklijk Instituut voor de Tropen is. Als ontmoetingsplaats en kennis hub ontstaan hier de ideeën van morgen, wordt kennis op het gebied van duurzame en interculturele samenwerking gedeeld en bruist het van de inspiratie en vernieuwing.

Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)

The day after!

Het verslag over deze 38e editie

De ambassadeurs waren het erover eens; wat was dit een geweldige editie! Ondanks het slechte weer kwamen er 400 hotello’s af op deze netwerkborrel in de Marmeren hal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT).

 

Bij binnenkomst kreeg iedereen een warm onthaal + een heerlijk welkomstdrankje van licor cuarenta y tres! Ook werden er diverse lekkere hapjes geserveerd en kregen de bezoekers een rondleiding door het gebouw. Wij waren zeer onder de indruk van al het marmer, de mooie ornamenten en de historie van het KIT.

Bekijk alle foto’s door op de foto te klikken

Er werd natuurlijk ook flink genetwerkt. Nieuwe mensen werden ontmoet, oude bekenden begroet en met collega’s gepraat. In de loop van de avond kwamen de mensen los en werd er heftig gedanst op de muziek van DJ Sweat le Freak. Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Wij zien jullie graag terug bij de volgende editie!

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s geschoten door Filipe Wiens!

Bekijk alle foto'sTerug naar overzicht