NH Collection Barbizon Palace – Beachparty Edition

43e Hotelvrijmibo

NH Collection Barbizon Palace – Beachparty Edition

De 43e Hotelvrijmibo!

9 juniĀ 2017

Zon. Zee. Barbizon Palace.

 

Wij zijn neergestreken aan ‘t strand van NH Collection Barbizon Palace. Flamingo’s, palmbomen, Licor43 drankjes en een prachtige locatie met een lange historie. Wat wil je nog meer.

 

De drankjes stonden klaar, de DJ was warm gedraaid en de strandattributen stonden klaar. Kortom, NH Collection Barbizon Palace was klaar om jullie gastvrij te ontvangen.

 

Lees het verslag verder op de pagina.

The day after!

Het verslag over de 43e editie

Het St. Olof’s Kapel was omgetoverd in een prachtig strand, compleet met strandattributen, zand en palmbomen. Zelfs een aantal tropische dieren waren aanwezig.

 

Na een tropisch ontvangst van onze ambassadeurs en het verkrijgen van een speciale stempel (10 jarig bestaan van Hotelvrijmibo op 17 november 2017) kreeg iedereen een welkomsdrankje aangeboden door Licor43. Helemaal in de vakantiesfeer kon het netwerken beginnen.

NH Collection Barbizon Palace

Klik op de foto voor het volledige album.

Rond de klok van 9 kregen de bezoekers het op de heupen en barste het feest los. De bezoeker maakte fijn gebruik van de photobooth, namen een lekker drankje en genoten van de hits van de DJ. Er werd van alles gedraaid, deze variatie viel zeker in de smaak zoals te zien op de aftermovie.

 

Ook aan de hongerige gasten werd gedacht. Het personeel van NH Collection Barbizon Palace brachten diverse heerlijke heerlijke versnaperingen rond!

 

Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Graag zien wij jullie terug op de 44e editie! Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over de volgende editie.

 

PS, ZET 17 NOVEMBER 2017 IN JE AGENDA VOOR HET 10-JARIG BESTAAN VAN HOTELVRIJMIBO.

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s gemaakt door Kirsten van Santen.