NH Collection Barbizon Palace

39e Hotelvrijmibo

NH Collection Barbizon Palace

De 39e Hotelvrijmibo!

17 juni 2016

Normaal gesproken is dit de place to be voor de Hotelvrijmibo nieuwjaars editie, maar dit jaar zult u niet lang hoeven wachten! Op 17 juni zal de 39e Hotelvrijmibo plaats vinden in het geheel vernieuwde NH Collection Barbizon Palace in het centrum van Amsterdam.

 

Laat u verassen door alles wat NH Collection Barbizon Palace te bieden heeft.

 

Krijg als een van de eerste een grand tour door dit bijzondere hotel en geniet van de heerlijke gastronomie. Dans in stijl in het unieke St. Olof Kapel en ontdek deze geweldige plek die heropend is voor evenementen.

NH collection barbizon palace

The day after!

Het verslag over de 39e editie

Een volle gastenlijst, ambassadeurs die staan te springen bij de ontvangsttafels, de muziekinstallatie getest en een prachtig versiert St. Olof’s Cappel kortom; de 39e Hotelvrijmibo in het NH Collection Barbizon Palace ging van start.

 

Al snel druppelde de eerste gasten binnen en zij vergaapte zich aan al het moois wat het hotel te bieden heeft. Met een welkomstdrankje, lekkere deuntjes en fijn gezelschap werd de St. Olof’s Cappel betreden.

 

Veel mensen waren benieuwd naar het pas gerenoveerde hotel en maakte dankbaar gebruik van de rondleidingen die werden gegeven door het NH Collection Barbizon Palace. “Wat is het mooi geworden hé?!”.

Bekijk alle foto’s door op de foto te klikken

In de eerste uren van deze 39e Hotelvrijmibo werd genetwerkt, nieuwe mensen ontmoet of gewoon lekker bijgepraat. In de loop van de avond kwamen de mensen los en werd er gedanst zoals te zien op de aftermovie. Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Graag zien wij jullie terug bij de 40e editie op 23 september 2016!

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s geschoten door Filipe Wiens!

Bekijk alle foto'sTerug naar overzicht