Hotelvrijmibo | De nieuwste Hotelvrijmibo voor de hotellerie NL
1015
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1015,page-child,parent-pageid-610,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

AANKOMENDE HOTELVRIJMIBO

WANNEER: 16 november 2018

LOCATIE: KIT Koninklijk Instituut voor de Tropen

Op 16 november is de eerste Hotelvrijmibo XL editie in het KIT Royal Tropical Institute. Meld je nu aan!

Free Ticket


Hotelvrijmibo XL ‘Jungle Royale’

Groot, groter, grootst: Hotelvrijmibo gaat voor XL! Hotelvrijmibo XL is een jaarlijks terugkerende editie, waarbij nóg meer wordt uitgepakt dan normaal. Naast dat het feest 2 uur langer doorgaat zal er een VIP gedeelte aanwezig zijn en veel groots entertainment. Dat uiteraard allemaal op een unieke locatie in Amsterdam die ruimte biedt voor een flink aantal bezoekers uit het hele land.

 

De eerste Hotelvrijmibo XL editie is op 16 november en vindt plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Be there!

 

Houdt onze website en Facebook pagina  in de gaten voor de laatste updates…

 

Meld je nu aan & druk op de onderstaande knop.

Free Ticket


Een kijkje in de Marmeren Hal!

Een virtuele tour door de locatie van de Hotelvrijmibo XL: de Marmeren Hal in het Koninklijk Instituut voor de Tropen!

 

De Marmeren hal bestaat uit 12 soorten marmer uit Toscane. De vloer, pilaren en de trappen zijn bedekt met dit marmer. Het groene marmer, “vert polververa” genoemd, is een zeer zeldzaam type marmer en wordt alleen nog maar gebruikt voor restauratiedoeleinden.

 

Kom het bewonderen op 16 november!

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen is gelegen aan het Oosterpark, middenin bruisend Amsterdam-Oost.Al meer dan 80 jaar is het gebouw van het Koninklijk Instituut voor de Tropen één van de beeldbepalende gebouwen in Amsterdam – Oost. Het speciaal ontworpen gebouw wordt gekenmerkt door een uitbundige neorenaissance stijl en door talloze decoraties die verwijzen naar verschillende wereldculturen en de Nederlandse koloniale geschiedenis.

 

Behalve een prachtige evenementenlocatie bestaat het KIT ook uit het Tropenmuseum en De Tropen café en restaurant. Daarnaast is het Amsterdam Tropen Hotel, aan de andere kant van de binnentuin gelegen, onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen

 

Kennisinstituut
Naast evenementenlocatie is het onderdeel van KIT Royal Tropical Institute. KIT werkt wereldwijd aan kennisprojecten op het gebied van gezondheid, duurzame economische ontwikkeling en gender gelijkheid. De winst die voortkomt uit onze evenementen, komt ten goede aan deze projecten. Wie bij ons komt voor een meeting, diner of conferentie kiest niet alleen voor een tot in de puntjes verzorgde bijeenkomst, maar draagt ook bij aan een betere wereld! Dit geldt ook voor ons hotel en café.

 

Hoofdpartner

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Deel van de Booking Holdings Inc (BKGN), Booking.com heeft nu meer dan 15.000 medewerkers in 204 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

Lees meer over Booking.com

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ‘s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden 1.474.378 accommodaties, en beslaan 121.180 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

 

Elke dag worden meer dan 1.500.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

 

Kijk voor meer informatie op booking.com

Business Partners

Hotel Partners