Hotelvrijmibo | Zelf een Hotelvrijmibo organiseren? Dat kan!
1465
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1465,page-child,parent-pageid-610,bridge-core-2.2.1,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,optimole-no-script
 

Organiseren

Het bijzondere aan Hotelvrijmibo is de laagdrempeligheid. Van afwashulp tot general manager, van receptionist tot chefkok, iedereen die in een hotel werkt is van harte welkom. Die formule staat als een huis: al sinds de start ligt het gemiddeld aantal bezoekers tijdens Hotelvrijmibo rond de 550. Het enthousiasme is groot, de reacties zijn lovend. Het is dan ook dé manier om jouw hotel of event locatie op te laten vallen bij een breed, professioneel publiek.

 

Roberto Payer, GM Hilton Amsterdam en voormalig host: “Het was fantastisch om op één avond zoveel collega’s in ons hotel te mogen ontvangen. Vanuit heel Nederland waren mensen die in een hotel werken aanwezig om informeel te komen borrelen. Hotelvrijmibo is niet alleen een gezellige netwerkborrel, maar ook een perfect PR-platform. Als host versterk je je naamsbekendheid en exposure. Onderling vergroot je elkaars publiek. Win-win dus.”

Hotelvrijmibo | Organiseren zoals NH Baribizon Palace?
Hotelvrijmibo | Organiseren zoals Room Mate Aitana?

Hotelvrijmibo wordt vier keer per jaar georganiseerd op steeds een andere locatie in Amsterdam. Vaak in een hotel, maar ook het Koninklijk Instituut voor de Tropen, de Beurs van Berlage en Spaces Amsterdam gingen je al voor. Tijdens de borrel krijgen de bezoekers rondleidingen, zodat je hen op een unieke manier een kijkje in jouw keuken kunt bieden. Letterlijk.

 

Zelf een Hotelvrijmibo organiseren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.