The Harbour Club Amsterdam Oost

44e Hotelvrijmibo

The┬áHarbour Club – Amsterdam Oost

De 44e Hotelvrijmibo!

8 september 2017

Chique, Musique, Magnifique.

 

Schip Ahoy, haven in zicht en wat voor een!

Wij zijn neergestreken bij The Harbour Club in Amsterdam Oost. Een warm onthaal op een regenachtige dag met alles tot in de puntjes verzorgd. Hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid.De ballonnen voor de VIP tafel opgepompt, de ambassadeurs warm gedraaid en DJ Faya geariveerd. Kortom, een goed recept om van een regenachtige dag 1 groot feest te maken.

 

Lees het verslag verder op de pagina.

The day after!

Het verslag over de 44e editie

Ondanks het slechte weer zijn jullie in grote getale gekomen om van de 44e Hotelvrijmibo er een groot feest te maken. Daarvoor willen wij, iedereen van de organisatie, jullie heel erg bedanken.

 

Na een ontvangst van onze ambassadeurs en het verkrijgen van een speciale stempel (10 jarig bestaan van Hotelvrijmibo op 17 november 2017) was het tijd om de zaal te betreden. Met een ontspannen en informele sfeer kon het netwerken beginnen.

Klik op de foto voor het volledige album.

Eindelijk weekend! Drankje in de hand, de bitterballen gaan rond en het is gezellig druk. De locatie en de muziek nodigde uit om lekker te gaan dansen en toen DJ FAYA haar koptelefoon opzette barste het feest los. Dit viel zeker in de smaak zoals te zien op de aftermovie.

 

Ook aan de hongerige gasten werd gedacht. Het personeel van The Harbour Club brachten diverse heerlijke heerlijke versnaperingen rond en voor een aantal consumpties kon je overheerlijke vers bereide sushi bestellen!

 

Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Graag zien wij jullie terug op 17 NOVEMBER 2017 – 10-JARIG BESTAAN VAN HOTELVRIJMIBO! Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s gemaakt door Kirsten van Santen.