TOBACCO Theater

46e Hotelvrijmibo

TOBACCO Theater – Amsterdam

46e Hotelvrijmibo

12 januari 2018

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

 

Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers en altijd op weg naar nieuwe avonturen met onze hooggeëerde gasten. Het TOBACCO Theater is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van prachtige culturele voorstellingen en machtige commerciële events.

 

Lees het verslag verder op de pagina.

The day after!

Het verslag over de 46e editie

Wat is er nou fijner dan lekker netwerken en het weekend in te luiden in een heel mooi theater? Wat ons betreft was het een fijn begin van 2018 en willen wij jullie allen bedanken voor jullie aanwezigheid. Ook in dit jaar maken jullie de Hotelvrijmibo tot een groot succes. Natuurlijk bedanken wij ook de organisatie en de DJ’s, we hebben genoten.

TOBACCO Theater

Klik op de foto voor het volledige album.

Drankje in de hand, een lekkere hamburger in het verschiet en dan ook nog met collega’s een ritje maken in de Virtual Reality bobslee. Dat maak je niet heel vaak mee.

 

De locatie en de muziek van de verschillende DJ’s nodigde uit om lekker te gaan dansen zoals te zien op de aftermovie. Zo kon je onder andere genieten van Joshua Walter, Thom Bold en de man op de Sax, Derick Saxman.

 

Ondertussen verzorgde het personeel van het TOBACCO Theater voor diverse versnaperingen en voor een aantal consumpties kon je een hamburger bestellen!

 

Aan enthousiaste bij het publiek ontbrak het zeker niet! Daarvoor willen wij de bezoekers zeer bedanken!

 

Want onthoud; zonder jullie geen Hotelvrijmibo.
Houdt onze website in de gaten voor informatie over de volgende editie.

 

Bekijk nu de video gemaakt door Ralph Sarmo en de foto’s gemaakt door Kirsten van Santen.