VOLGENDE HOTELVRIJMIBO

DATUM: 12 november

LOCATIE:

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

 

   

Hotelvrijmibo in het WestCord Fashion

De eerste Hotelvrijmibo in 2020 vindt plaats in het WestCord Fashion Hotel Amsterdam! Zien we jou en je collega’s daar? Meld je nu aan!

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=13416]

Info

DATUM EN TIJD

31 Januari

18:00 – 23:30

DRESSCODE:

A touch of pink

INFO

Muntjes €2,50

Garderobe gratis

DRINKS

– Gratis welkomstdrankje tot 19:30
– Ketel One Botanical bar
– Tanqueray GT Bar
– Champagne & oester bar

FOOD MENU

– Free bites
– Pink Burger (€)
– Ravioli with burrata (€)
– Tortilla with chicken (€)

Over de locatie

Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de ring A10. Schiphol en Amsterdam RAI zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken, met de tram of fiets ben je binnen 15 minuten op het Leidseplein. In dit designhotel vind je service en comfort in een stylish jasje! Bezoek Mme Coco -met terras – of drink een cocktail in de SKYY Bar. Een bezoek aan WellCome Wellness, met 2 sauna’s, Turks stoombad (tegen betaling), binnenzwembad en fitnessruimte (kosteloos), maken je luxe verblijf compleet.

Veel gestelde vragen

VOOR WIE IS DE HOTELVRIJMIBO BEDOELD?

Werk je in een hotel? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op de Hotelvrijmibo. Of je nu afwasser, receptionist, general manager, stagiair of hoteleigenaar bent.

 

De Hotelvrijmibo is hét moment waar de hele Nederlandse hotellerie bij elkaar komt om gezellig bij te praten, te netwerken en uiteraard gezellig te borrelen. Maak er een teamuitje van, en kom gezellig samen met een groep collega’s!

WIE ZIJN UITGESLOTEN VAN DEELNAME?

Hoewel we graag zoveel mogelijk geïnteresseerden kennis laten maken met de leuke Hotelvrijmibo borrels, moeten we helaas toch een aantal eisen stellen aan deelname.

 

Je mag de Hotelvrijmibo helaas niet bezoeken als je…

1. In een hotel of meerdere hotels werkt als freelancer. De Hotelvrijmibo is alleen bedoeld voor mensen die in één hotel onder contract werkzaam zijn.

2. Student bent van een hotelmanagement/toerisme/hospitality gerelateerde opleiding en op dit moment niet in een hotel werkt en/of stage loopt. Je moet in een hotel werken (een traineeship telt ook!) op het moment dat je je aanmeldt.

1. Je werkt voor een toeleverancier binnen de hotellerie. Om de Hotelvrijmibo bij te kunnen wonen als toeleverancier, moet je partner zijn.

HOE MELD IK MIJ AAN?

Ben je al lid van Hotelvrijmibo?
Dan kun je je met je Hotelvrijmibo account eenvoudig en kosteloos aanmelden voor het evenement. Let op: zonder aanmelding kun je niet naar binnen.

 

Heb je nog geen Hotelvrijmibo account?
Dan is dit hoe het werkt:

1. Maak je account aan op deze pagina. Lid worden is kosteloos!
2. Als je in een hotel werkt activeren wij jouw account.
Tip: zorg dat je over een LinkedIn account beschikt en je profiel up-to-date is, hierdoor kunnen wij jouw account sneller goedkeuren.
3. Wanneer je account is goedgekeurd kun je je vervolgens eenvoudig aanmelden voor de Hotelvrijmibo!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Toegang tot de Hotelvrijmibo is geheel gratis! Je hoeft geen tickets te kopen, zorg er wel voor dat je over een Hotelvrijmibo account beschikt en je aangemeld staat voor het evenement. De drankjes zijn voor eigen rekening. Muntjes kosten tijdens de Hotelvrijmibo 2,50 euro per stuk

OVER ONS

Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel en wordt vier keer per jaar georganiseerd op steeds een andere locatie in Amsterdam.Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie.

 

Tijdens de borrel worden rondleidingen gegeven, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je tijdens Hotelvrijmibo op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

 

Wat kun je nog meer verwachten? Lekkere hapjes, gevulde glazen, live muziek, een DJ en vooral een ongedwongen sfeer. Je kunt natuurlijk samen met je collega’s komen, maar ook alleen. Er is namelijk altijd wel iemand die je kent – dat beloven we.

 

Lees hier meer over het verhaal van Hotelvrijmibo!

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@hotelvrijmibo.nl of stuur een privébericht via social media.