Hotelvrijmibo | Word business partner worden van dit netwerkevent
1071
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1071,bridge-core-2.2.1,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Partner worden

Hotelvrijmibo Partnerschap

Is de hotelbranche uw doelgroep? Bevinden de klanten van uw organisatie zich in de wereld van de hospitality? Dan is Hotelvrijmibo een interessant platform. Als business partner van Hotelvrijmibo bieden we u de mogelijkheid om op een ontspannen manier uw zakelijke netwerk explosief te laten groeien, leads te genereren en bij te praten met collega’s.

 

Business partner worden van Hotelvrijmibo heeft verschillende voordelen voor uw bedrijf. U krijgt toegang tot het grootste netwerk in de Nederlandse hotelbranche en vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf binnen deze doelgroep. Bovendien bieden we u exclusiviteit: per branche is er slechts één organisatie lid van onze business club. U zult dus geen directe concurrenten tegenkomen. Daarnaast organiseren wij speciaal voor onze partners maandelijks een informele business meeting met daarop aansluitend een borrel én nodigen we u uit voor ons exclusieve, jaarlijkse partner event. Zo kunt u in een ontspannen atmosfeer kennis, ervaring en ideeën met elkaar uitwisselen.

 

Wilt u meer informatie over het partnerschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina om de mogelijkheden te bespreken.

Relevant

Vergroting van uw naamsbekendheid bij een zeer relevante doelgroep

Zichtbaar

Optimale exposure voor uw bedrijf in de Nederlandse hotelbranche, via verschillende communicatiekanalen (op de website, via de uitnodiging en natuurlijk tijdens de borrel)

Efficiënt

Direct contact met decision makers uit de hotellerie, u bereikt in één keer uw doelgroep

Exclusief

Slechts één business partner per branche

Doelgericht

Maandelijkse business meeting om leads en ideeën met elkaar uit te wisselen

Onze Business Partners over Hotelvrijmibo

Deze bedrijven gingen u voor

Meer informatie opvragen

Wilt u partner worden van Hotelvrijmibo en daarmee lid worden van onze exclusieve business club? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht