Hotelvrijmibo’s Partnerdag 2019

Schermen in de Sporthallen Zuid en diner in MaMa Kelly

Workshop Schermen & MaMa Kelly

Een sportieve partnerdag!

Donderdag 25 januari 15:00 verzamelden de Hotelvrijmibo Business Partners, enkele ambassadeurs en Hotelvrijmibo’s eigen team zich bij de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Na een drankje in de kantine begon iedereen wel nieuwsgierig te raken waarom we precies in de sporthal waren. Gelukkig werd meer duidelijk toen schermleraar Ruud de kantine binnenliep en zich voorstelde. Ruud, internationaal topschermer en oud bondscoach zou ons die dag een schermclinic geven!

 

Na een korte uitleg over de basics van de schermsport, mocht iedereen de schermuitrusting aantrekken en een sabel en helm pakken. Ruud legde diverse aanvals- en verdedigingstechnieken uit, die vervolgens 1 tegen 1 geoefend werden. Toen iedereen de technieken deels onder de knie had, was het tijd voor een klein schermtoernooi: 1 tegen 1 duels, waarbij de winnaar weer tegen de andere winnaars mocht duelleren. Het spannende eindduel tussen Demian en Tamas werd gewonnen door Tamas!

 

Moe en licht bezweet kwam er een einde aan de schermclinic. Tijd voor het diner! Dat vond plaats in het stijlvolle restaurant MaMa Kelly in het Olympisch Stadion. Het restaurant staat bekend om haar volledig roze interieur en het menu dat voornamelijk bestaat uit kip en kreeft. De roze omgeving was echter nog niet hysterisch genoeg, ons diner vond namelijk plaats in een ‘geheime’ ruimte die volledig was bekleed met panterprint. Na een drankje in de bar mochten we aanschuiven voor het diner, met onder andere de welbekende kip en kreeft op het menu.

 

Na heerlijk gegeten, geborreld en gelachen te hebben liep het diner en daarmee de partnerdag 2019 ten einde. We kijken weer uit naar volgend jaar!

 

Bekijk hier rechts enkele foto’s van de dag. Download via de knop hieronder alle foto’s.

Zombies Killers

“Wij zijn voor niemand bang!”

Na een, gelukkig stabiel, ritje met de pond konden wij onze weg voortzetten naar een geheimzinnige plek. Een plek waar je op je hoede moest zijn en waar teamwork van groot belang kon zijn.

 

Het was natuurlijk de VR Arcade hal in Amsterdam. Wapens geladen, pak aan en de bril op. Tijd om de zombies aan te pakken. Per ronde gingen de zombie killers een speelhal in waar d.m.v. een VR bril een andere wereld werd getoond. Door middel van teamwork en goed schieten kwamen de teams verder in het spel waar de moeilijkheidsgraad omhoog ging. De spelers met de hoogste score per groep mochten door naar de finale ronde.

 

Het viel ons op dat er weinig is geschreeuwd en gegild. Hulde daarvoor! Stoere mannen en vrouwen!

 

De finale ronde

Tamas, Carlo, Patrick (brand) en Jacob mochten uitmaken wie uiteindelijk de beste zombie killer van de dag werd. Na een “close call” is Tamas de beste en ging hij naar huis met een mooie medaille! Gefeliciteerd 🙂

 

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor deze fijne dag!