29 sep Video | 40e Hotelvrijmibo – Heineken Experience – 23 september 2016

 

Iedereen heel erg bedankt dat jullie ons konden vergezellen tijdens de 40e Hotelvrijmibo in de Heineken Experience. Een heerlijk jubileum met allemaal vrolijke mensen zoals je kunt zien aan de aftermovie.

Met een fantastisch uitzicht over Amsterdam en een heerlijk zonnetje luiden wij het weekend in. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er nieuwe contacten gelegd en mensen samengebracht. Na een interessant, leuk gesprek kon men genieten van een rondleiding door de Heineken Experience om vervolgens de hongerige maag te stillen met een heerlijke hamburger.

Naarmate de avond vorderde was het tijd om de dansvloer op te gaan. De DJ zorgde voor fijne muziek en het barpersoneel voor de cocktails en biertjes. Om deze fijne momenten te vereeuwigen werd er gretig gebruik gemaakt van de Heineken Experience Photobooth. Dit leverde vele leuke plaatjes op.
Wij willen het Heineken Experience team heel erg bedanken voor de gastvrijheid en de goede service. Ook iedereen die bij ons kon zijn bedankt, want zonder jullie is er geen Hotelvrijmibo!

 

Save the date! 25 november is de 41e Hotelvrijmibo alweer. Geniet van de gezelligheid met collega’s!
Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.