30 nov Video | 41e Hotelvrijmibo – 5&33 art’otel – 25 november 2016

 

Allereerst willen wij van het Hotelvrijmibo team iedereen bedanken dat jullie bij ons konden zijn tijdens de 41e Hotelvrijmibo in het 5&33 art’otel. Een fijne avond met dito sfeer en veel vrolijke gezichten zoals jullie kunnen zien in de aftermovie.

Met een mooi aangekleed 5&33 werd de laatste week van november ingeluid. Met een hapje en een drankje in de hand werden nieuwe contacten gelegd en bestaande contacten onderhouden. Fijne muziekanten verzorgde de achtergrond muziek en in de loop van de avond ging de volumeknop wat omhoog.

Leuk bijkomstigheden waren de rondleidingen en de photo booth, waar van beide mogelijkheden gretig gebruik werd gemaakt. Met een leuke accessoires in de hand en op het hoofd, gezamenlijk de gekste foto’s maken.

Ook aan de hongerige gasten werd gedacht. Het personeel van 5&33 bereide heerlijke hamburgers waar je je vingers bij aflikte! Naast de hamburgers waren de cocktails ook een groot succes. Met veel plezier werden de Gin & Tonics en de Dark ‘n’ Stormy’s bereid.

De avond ging over in de nacht en nog lang werd er genoten van deze fijne Hotelvrijmibo.

Wij willen het 5&33 art’otel team heel erg bedanken voor de gastvrijheid en goede service. En nogmaals willen wij jullie bedanken, want zonder jullie is er geen Hotelvrijmibo!

Save the date!
Wij zitten zeker niet stil. 20¬†januari is de 42e Hotelvrijmibo alweer. Geniet wederom van de gezelligheid met collega’s!¬†Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.