25 jan Video | 42e Hotelvrijmibo – Hermitage Amsterdam – 20 januari 2017

 

Allereerst willen wij van het Hotelvrijmibo team iedereen bedanken dat jullie bij ons konden zijn tijdens de 42e Hotelvrijmibo in de Hermitage Amsterdam. Een avond waarbij veel te zien was, er lekker gegeten kon worden en natuurlijk een fijne versnapering gedronken kon worden.

Ondanks de kou zijn jullie massaal naar het prachtige gebouw gekomen waarin de Hermitage Amsterdam haar kunststukken tentoonstelt. Een warm onthaal van onze ambassadeurs was dan ook zeker verdient. Om deze Hotelvrijmibo iets extra’s te geven werd er direct na binnenkomst een route door de tentoonstelling aangeboden waar prachtige 17e eeuwse schilderijen worden tentoongesteld. Storytellers maakten het verhaal compleet door achtergrond verhalen over de schilderijen te vertellen.

En dan was het tijd om het Café te bezoeken waar je een lekker hapje en een drankje kon drinken. DJ Juju verzorgde de achtergrond muziek en in de loop van de avond ging de volumeknop wat omhoog.

De avond ging over in de nacht en voor de feestgangers kon er ook nog een afterparty bezocht worden in de Curtain Club.

Wij willen het Hermitage Amsterdam/Portrait Gallery of the Golden Age team heel erg bedanken voor de gastvrijheid en goede service. En nogmaals willen wij jullie bedanken, want zonder jullie is er geen Hotelvrijmibo!

Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de volgende Hotelvrijmibo!