14 jun Video | 43e Hotelvrijmibo – NH Collection Barbizon Palace – 9 juni 2017

 

Allereerst willen wij van het Hotelvrijmibo team iedereen bedanken dat jullie bij ons konden zijn tijdens de 43e Hotelvrijmibo in het NH Collection Barbizon Palace hotel. Een avond waarbij veel te zien was, er lekker gegeten kon worden en natuurlijk een fijne versnapering gedronken kon worden.

Het St. Olof’s Kapel was omgetoverd in een prachtig strand, compleet met strandattributen, zand en palmbomen. Zelfs een aantal tropische dieren waren aanwezig.

Na een tropisch ontvangst van onze ambassadeurs en het verkrijgen van een speciale stempel (10 jarig bestaan van Hotelvrijmibo op 17 november 2017) kreeg iedereen een welkomstdrankje aangeboden door Licor43. Helemaal in de vakantiesfeer kon het netwerken beginnen.

Rond de klok van 9 kregen de bezoekers het op de heupen en barste het feest los. De bezoeker maakte fijn gebruik van de photobooth, namen een lekker drankje en genoten van de hits van de DJ. Er werd van alles gedraaid, deze variatie viel zeker in de smaak zoals te zien op de aftermovie.

Ook aan de hongerige gasten werd gedacht. Het personeel van NH Collection Barbizon Palace brachten diverse heerlijke heerlijke versnaperingen rond!

Wij willen het NH Collection Barbizon Palace team heel erg bedanken voor de gastvrijheid en goede service. En nogmaals willen wij jullie bedanken, want zonder jullie is er geen Hotelvrijmibo!

Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de volgende Hotelvrijmibo!

PS, ZET 17 NOVEMBER 2017 IN JE AGENDA VOOR HET 10-JARIG BESTAAN VAN HOTELVRIJMIBO.