18 sep Video | 44e Hotelvrijmibo – The Harbour Club – 8 september 2017

 

Allereerst willen wij van het Hotelvrijmibo team iedereen bedanken dat jullie bij ons konden zijn tijdens de 44e Hotelvrijmibo in The Harbour Club. Een avond waarbij veel te zien was, er lekker gegeten kon worden en natuurlijk een fijne versnapering gedronken kon worden.

Ondanks het slechte weer zijn jullie in grote getale gekomen om van de 44e Hotelvrijmibo er een groot feest te maken. Daarvoor willen wij, iedereen van de organisatie, jullie heel erg bedanken.

Na een ontvangst van onze ambassadeurs en het verkrijgen van een speciale stempel (10 jarig bestaan van Hotelvrijmibo op 17 november 2017) was het tijd om de zaal te betreden. Met een ontspannen en informele sfeer kon het netwerken beginnen.

Eindelijk weekend! Drankje in de hand, de bitterballen gaan rond en het is gezellig druk. De locatie en de muziek nodigde uit om lekker te gaan dansen en toen DJ FAYA haar koptelefoon opzette barste het feest los. Dit viel zeker in de smaak zoals te zien op de aftermovie.

Ook aan de hongerige gasten werd gedacht. Het personeel van The Harbour Club brachten diverse heerlijke heerlijke versnaperingen rond en voor een aantal consumpties kon je overheerlijke vers bereide sushi bestellen!

Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de volgende Hotelvrijmibo!

PS, ZET 17 NOVEMBER 2017 IN JE AGENDA VOOR HET 10-JARIG BESTAAN VAN HOTELVRIJMIBO.