Lid worden

Word lid van Hotelvrijmibo

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de Hotelvrijmibo! Dit is hoe het werkt:

Gegevens

Vul je gegevens in het formulier op deze pagina. Lid worden is kosteloos!

Controle

Als je in een hotel werkt activeren wij jouw account.

Let op: zorg dat je over een LinkedIn account beschikt en je profiel up-to-date is. Op deze manier kunnen wij jouw account het snelst goedkeuren. 

Aanmelden

Wanneer je account is goedgekeurd kun je je vervolgens op deze pagina eenvoudig aanmelden voor iedere Hotelvrijmibo!

[ultimatemember form_id=8]

Let op:

Het goedkeuren van je account kan enkele dagen duren. Zorg dat je over een up-to-date LinkedIn account beschikt, zodat we jouw account snel kunnen goedkeuren.

Geen LinkedIn account?

Laat dan een leidinggevende of iemand van HR mailen naar member@hotelvrijmibo.nl met bevestiging dat jij in het hotel werkzaam bent.

Over Hotelvrijmibo

Over de Hotelvrijmibo

 

Hotelvrijmibo wordt vier keer per jaar georganiseerd op een andere locatie in Amsterdam. Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie. Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel. Het doel is om hotelmedewerkers vanuit alle lagen van de hotellerie met elkaar te verbinden.

 

De sfeer tijdens Hotelvrijmibo is informeel en ongedwongen. Daardoor stap je tijdens deze vrijdagmiddagborrel gemakkelijk op vakgenoten af, iets wat je normaal misschien niet zo snel zou doen. Daarnaast is het een perfect moment om weer even bij te praten met die ene (oud)collega!

Wat kun je verwachten?

 

Bij een vrijdagmiddagborrel horen uiteraard gevulde glazen, een DJ die wat plaatjes draait, entertainment en lekkere hapjes. Drankjes haal je tegen een gereduceerd tarief aan de bar, de rest regelen wij! Daarnaast worden tijdens de Hotelvrijmibo rondleidingen gegeven in het hotel, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

 

Wil je een beeld krijgen van hoe de Hotelvrijmibo eruit ziet?
Bekijk hier de foto’s en aftermovies

Volg Hotelvrijmibo

Volg Hotelvrijmibo op social media en blijf op de hoogte van de laatste aankondigingen!