Lid worden

Word lid van Hotelvrijmibo

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de Hotelvrijmibo! Dit is hoe het werkt:

Gegevens

Vul je gegevens in het formulier op deze pagina. Lid worden is kosteloos!

Controle

Als je in een hotel werkt activeren wij jouw account.
Tip: zorg dat je over een LinkedIn account beschikt en je profiel up-to-date is, hierdoor kunnen wij jouw account sneller goedkeuren.

Aanmelden

Wanneer je account is goedgekeurd kun je je vervolgens op deze pagina eenvoudig aanmelden voor de Hotelvrijmibo!

Over Hotelvrijmibo

Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel en wordt vier keer per jaar georganiseerd op steeds een andere locatie in Amsterdam. En het prettige is, lid worden van Hotelvrijmibo is kosteloos. Kwestie van een account aanmaken en je wordt automatisch uitgenodigd voor de volgende borrel. De enige voorwaarde is dat je moet werken in een hotel.

 

Hotelvrijmibo vindt elk kwartaal plaats op een andere, bijzondere locatie in Amsterdam. Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie.

 

Tijdens de borrel worden rondleidingen gegeven, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je tijdens Hotelvrijmibo op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

 

Wat kun je nog meer verwachten? Lekkere hapjes, gevulde glazen, live muziek, een DJ en vooral een ongedwongen sfeer. Je kunt natuurlijk samen met je collega’s komen, maar ook alleen. Er is namelijk altijd wel iemand die je kent – dat beloven we.

 

Wil jij werken in een hotel ? Op zoek naar jouw droombaan in de hotellerie? Vind alle hotel vacatures van Nederland op Hotelprofessionals.nl

Volg Hotelvrijmibo

Volg Hotelvrijmibo op social media en blijf op de hoogte van de laatste aankondigingen!