Lid worden

Vind jij het werken in een hotel fantastisch?
Wordt lid van Hotelvrijmibo

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de Hotelvrijmibo! Hier is hoe het werkt:

  1. Wordt lid op deze pagina; (Lid worden is kostenloos)
  2. Als je in een hotel werkt activeren wij jouw account. Daarna kun je je voortaan eenvoudig aanmelden voor de Hotelvrijmibo!
Hotelvrijmibo Logo

Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel en wordt vier keer per jaar georganiseerd op steeds een andere locatie in Amsterdam. En het prettige is, lid worden van Hotelvrijmibo is kosteloos. Kwestie van een account aanmaken en je wordt automatisch uitgenodigd voor de volgende borrel. De enige voorwaarde is dat je moet werken in een hotel.

 

Hotelvrijmibo vindt elk kwartaal plaats op een andere, bijzondere locatie in Amsterdam. Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie.

 

Tijdens de borrel worden rondleidingen gegeven, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je tijdens Hotelvrijmibo op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

 

Wat kun je nog meer verwachten? Lekkere hapjes, gevulde glazen, live muziek, een DJ en vooral een ongedwongen sfeer. Je kunt natuurlijk samen met je collega’s komen, maar ook alleen. Er is namelijk altijd wel iemand die je kent – dat beloven we.

 

Wil jij werken in een hotel ? Op zoek naar jouw droombaan in de hotellerie? Vind alle hotel vacatures van Nederland op Hotelprofessionals.nl