Hospitality Recruitment and Selection

MJ People | Werving en Selectie bureau binnen de hospitality

Sinds 2008 bemiddelt MJ People tussen professionals en diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Onze professionele kandidaten hebben een achtergrond waarin service en probleemoplossend vermogen centraal staan zowel op management als directie niveau.

Onze filosofie

MJ People is gespecialiseerd in de bemiddeling van talenten binnen de gastvrijheidsindustrie. Ons unieke netwerk bestaat voornamelijk uit kandidaten met ervaring binnen de hotellerie en/of hotelschool achtergrond. Deze getalenteerde groep mensen varieërt van afdelingshoofden/managers tot en met directeuren/eigenaren.Wij zijn van mening dat zowel de technische kennis maar vooral de persoonlijke karakters bepalend zijn voor een ultieme match. Wij selecteren de kandidaten dan ook op deze twee vereisten. Door de persoonlijke benadering en het onderhouden van ons netwerk, kunnen wij de juiste karakters bij de opdrachtgever plaatsen.

Onze werkwijze

We zijn duidelijk en eerlijk in onze werkwijze. De opdracht zal op basis van “no cure no pay” zijn. Om een juist functie profiel te verkijgen zullen we middels een persoonlijk afspraak op locatie een efficient functieprofiel opstellen. Door bij u op de locatie af te spreken krijgen wij tevens een indruk van de bedrijfscultuur en kunnen wij zodanig beter inschatten aan welke eisen de kandidaat moeten voldoen.

Wij gaan gericht op zoek naar de kandidaat van uw wensen. Door ons efficiënte en grote netwerk kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk gerust de website en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

MJ People heeft diverse opdrachtgevers in verschillende branches. In principe staan de meeste vacatures op onze website. Echter in sommige gevallen betreft het executive search en zal deze vacature niet zichtbaar zijn. Laat daarom in ieder geval je CV achter, ook indien je niet de juiste vacature treft.

Uniek netwerk

MJ People heeft jarenlang gewerkt aan de opbouw van een krachtig netwerk van geschikte kandidaten.

Wij onderscheiden ons onder andere door:
De samenwerking met Hotelvrijmibo, het grootste hoteliers netwerk in Nederland.
Een groot netwerk van kandidaten met een MBO/HBO hotelschool opleiding.
Door een direct en persoonlijk contact te onderhouden met de kandidaten kunnen wij snel inschatten of een kandidaat bij de werkgever past.

Neem contact op als u geïnteresseerd bent in de dienste van werving en selectie bureau MJ People.

 

 

Hotelvrijmibo Newsletter

Als eerste weten waar de volgende editie plaatsvindt en welke datum je moet vrijhouden in je agenda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Hierbij ga je ook akkoord met onze privacy voorwaarden.