Business Partners

Business Partners

Hotelvrijmibo is powered by the partners below. For more information, click ‘read more’.

+ read more

ACS Audiovisual

 

Passende audiovisuele- en IT oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres.

 

ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige audiovisuele- en IT oplossingen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten van iedere schaalgrootte te ondersteunen en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende AV partner in zowel binnen- als buitenland.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Erik Takes

Manager National Branches bij ACS audiovisual solutions

+ read more

Architects in Music

 

Bij AIM kruipen we onder de huid van uw identiteit en versterken deze op muzikaal vlak om zodoende de beleving voor uw product te maximaliseren.
AIM werkt niet met toegepaste algoritmes of standaard afspeellijsten die met veel pijn en moeite kunnen worden aangepast. AIM gaat over persoonlijk maatwerk, intiem en betrokken. In onze portfolio vindt u meer terug over onze verschillende projecten.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Deniz Alpay

Founder bij ARCHITECTS IN MUSIC

+ read more

Assa Abloy

 

ASSA ABLOY is de wereldleider als leverancier in hotel vergrendelingssystemen en kamerkluizen, alsook energie besparende beheersystemen. ASSA ABLOY streeft naar nieuwe innovaties tot deze industrie met op RFID en NFC gebaseerde oplossingen zoals bijvoorbeeld Mobile Keys en Mobile Check-in inbegrepen voor de hotelsector.

 

Eenvoud in de administratie, verhoogde beveiliging en gebruiksgemak zijn maar enkele zichtbare troeven van ASSA ABLOY’s deurvergrendelingsoplossingen voor personeel en klanten – inbegrepen toegangscontrole, geautomatiseerde toegang en Mobile Keys voor toegang tot kamers.

 

 

Meer informatie

Contactpersoon

Jeroen Coesmans

Managing Director at ASSA ABLOY Global Solutions Benelux

+ read more

CSU

 

CSU Hotel Services is al bijna vijftig jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping. Optimale kwaliteit- en servicebeleving: dat is waar CSU Hotel Services voor staat. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Om uit te blinken in gastvrijheid gaan we nog een stapje verder. Onze medewerkers besteden voortdurend extra aandacht aan de details, met een groot gevoel voor hospitality. Gasttevredenheid ervaren zit vaak in de kleinste details. Die glimlach die maakt dat een gast zich welkom voelt, de juiste timing, een attent gebaar. Tot in de finesses brengen we ‘excellence in hospitality’ in de praktijk. Elke dag opnieuw. Niet omdat het moet, maar omdat het diep verankerd is in ons DNA.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Carola Put

Branche Executive Hotels bij CSU Cleaning Services

+ read more

Diversey

 

Diversey biedt handige, veilige en efficiënte totaaloplossingen voor een hygiënische en gastvrije hospitalityomgeving. Ons aanbod omvat professionele toepassingen en producten inclusief trainingsmaterialen en ondersteuningen. Onze oplossingen zijn:

 

  • Voor het gehele hotel zoals de hotelkamers, restaurants, algemene ruimtes, textielverzorging, vloerverzorging en consulting etc.
  • Duurzaam met EU ecolabel en veilig in gebruik
  • Betrouwbaar met een gemakkelijk schoonmaakproces
  • Kostenefficiënt op het gebied van arbeidskosten en kosten voor water- en energieverbruik

 

Internationale organisatie met een lokaal team

Diversey is een organisatie die wereldwijd klanten helpt op het gebied van reinigingsoplossingen. Hierdoor hebben we veel kennis en expertise in huis om de meest duurzame, veilige en efficiënte producten te ontwikkelen. Doordat Diversey een lokale strategie heeft, hebben wij in elke regio een lokaal team van accountmanagers en monteurs die jou tot dienst zijn.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Anniek van Bergeijk

Accountmanager Hospitality bij Diversey Nederland

+ read more

Duvel Moortgat

 

Duvel Moortgat is al sinds 1871 een onafhankelijke familiebrouwerij met even authentieke als eigentijdse Belgische speciaalbieren: het eigenzinnige Duvel, het abdijbier Maredsous, het rebelse speciaalbier van Vedett, het fruitbier van Liefmans, Chouffe bier uit de Ardennen, het Antwerpse stadsbier De Koninck en het eigentijdse hippe speciaalbier van ’t IJ.

 

Duvel Moortgat is gedreven door kwaliteit en staat als specialist in speciaalbier voor groei met een hoog rendement. We hebben verstand van zaken en daarnaast onderscheiden we ons door aandacht en daadkracht. Als kleine en flexibele handelspartner met grote en sterke merken zorgen we voor groei in het hele segment speciaal bieren en laten onze partners graag mee profiteren van de kracht van kwaliteit.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Jasper de Wijn

National Accountmanager Horeca bij Duvel Moortgat

+ read more

Entegra

 

Entegra Europe is de partner voor besparingsoplossingen  binnen de horecasector om de operationele marges van al onze klanten te verbeteren.

 

We werken met een zelf-financierend, op besparingen gebaseerd model dat alle initiële kosten of risico’s verwijderd. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van inkoopdiensten, het verbeteren van de operationele marge en bieden systeemoplossingen waarmee onze klanten hun winstmarge kunnen beschermen en efficiënter zijn.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Frédéric Léonard

Operations Director bij Entegra Europe

+ read more

Groupe GM

 

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen.

 

Sinds onze oprichting werken wij uitsluitend met toonaangevende, internationale en regionale, gerenommeerde merken uit de wereld van cosmetica, mode, design en spa. Met deze merken sluiten wij exclusieve licentieovereenkomsten waardoor wij een breed scala aan merken hotelcosmetica aanbieden en zo kunnen voorzien in de behoefte van uw gast.

 

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een volledig eigen lijn te ontwikkelen d.m.v gepersonaliseerde producten. Het creatieve designteam gaat samen met de opdrachtgever aan de slag om tot een passend ontwerp te komen. Daarna wordt de geur en de verrijking van de formule bepaald waardoor er een uniek product wordt gecreëerd.

 

Tijdens het productieproces werken wij nauw samen met milieu gecertificeerde partners om de voetprint op de wereld zo klein mogelijk te houden.

 

Creativiteit, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en service zijn de kernwaarden van Groupe GM.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Ilse Verstraaten

Sales Manager Nederland at Groupe GM

+ read more

Guestline

 

Guestline’s hospitality platform biedt de op de toekomst gerichte hoteliers alles wat nodig is om de nieuwe generatie gasten aan zich te binden. Door naast onze cloud gebaseerde PMS gebruik te maken van onze Websuite, Direct Marketing, Direct Booking Manager, GuestPay en onze Guest Portal geeft Guestline de mogelijkheid om de gast beleving succesvol van a tot z te beheren vanuit één portaal. Cloud-based, veilig en altijd en overal te gebruiken.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Robert Vogt

Director of Business Development Benelux

+ read more

Hoteliers.com

 

Hoteliers.com biedt, sinds 2005, een totaaloplossing voor het ontvangen van commissievrije reserveringen voor hotels. Hoteliers.com streeft ernaar om hotels minder afhankelijk te maken van OTA’s, welke torenhoge commissies vragen, door hen te helpen het meeste uit de online strategie te halen. Om dit te kunnen doen heeft hoteliers.com een compleet portfolio aan e-commerceproducten ontwikkeld welke regelmatig een update krijgt – de online business is immers snelgroeiend en dynamisch, en hoteliers.com dus ook. Daarnaast is hoteliers.com sinds april 2017 integratiepartner van Google – wat betekent dat hoteliers.com het enige bedrijf in de Benelux is die Google Hotel Ads mag aanbieden als product aan individuele hotels en hotelketens.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Patrick Brand

Co-Founder/ Director of Business Development Hoteliers.com

+ read more

Hotel Leaders Network

 

Het Hotel Leaders Network (HLN) is een exclusief netwerkplatform voor General Managers, Hotel Managers, Hoteleigenaren, CEO’s, COO’s, Regiodirecteuren/ Regional Directors of Operations binnen de hotellerie. Het HLN wordt eenmaal per jaar op een relevante locatie georganiseerd.

 

Het HLN is dé gelegenheid bij uitstek een vrijblijvend netwerk op te bouwen met collega’s uit het hoger hotelmanagement. In een ontspannen atmosfeer kunt u kennis, ervaring en ideeën uitwisselen.

 

Meer informatie

+ read more

Hotelprofessionals.nl

 

Hotelprofessionals is dé hotel vacatures site voor alle hotel vacatures in Nederland!
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven.

 

Meer informatie

+ read more

Independent Hotel Show

 

Independent Hotel Show is the only industry event dedicated entirely to the need of luxury and boutique hoteliers.

We strive to deliver a guest experience above and beyond that of the typical trade show so whether you’re looking for inspiration from our sublime designers, innovation from leading technology suppliers, or simply to discover something new for your hotel, we’re confident you’ll discover the solutions you are searching for!

 

Meer informatie

+ read more

Nespresso

 

Bij Nespresso willen wij het u mogelijk maken om dezelfde volle espresso te serveren die u door ervaren barista’s wordt aangeboden. Uw bedrijf kan profiteren van jarenlange kennis die Nespresso heeft opgedaan met eersteklas koffie variëteiten, innovatieve machines en een uitstekende klantenservice.

 

Onze strenge selectieprocedure en zorgvuldige blend-, brand- en maalmethoden leveren uitzonderlijk lekkere koffie variëteiten op, onze Grands Crus. Het exclusieve capsulesysteem helpt u om de kosten te beheersen en houdt tevens de gebrande en gemalen koffie goed totdat u deze gaat serveren.

 

Wij geloven dat onze Grands Crus van een ander niveau zijn dan andere koffie en van nature passen in de wereld van hospitality. Als onderdeel van een onvergetelijk verblijf in uw hotel, zullen uw gasten zich ongetwijfeld het heerlijke kopje koffie herinneren. De keuze voor de Nespresso Grands Crus onthult uw passie voor excellentie in elk detail en het streven om uw gasten te laten genieten.

 

In de lobby, op de kamers, in vergaderzalen, in het restaurant, in de bar, tijdens het ontbijt, lunch of diner, overal en altijd heeft u een koffieoplossing nodig die perfect aansluit op de omgeving. Het Nespresso-systeem past moeiteloos in elke ruimte en levert een kopje koffie van constante kwaliteit, telkens weer.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Paulien Potthoff

Accountmanager horeca bij Nestlé Nespresso SA

+ read more

Sbit

 

Door een jarenlange ervaring in de Hotellerie kan SBit Hospitality Services sinds 1999 vakmanschap, en diepgaande kennis van verschillende automatiseringsprocessen combineren tot de beste oplossingen voor uw Hotel.

 

SBit Hospitality Services geeft u de mogelijkheid om al uw ICT processen bij één partij neer te leggen. Te denken valt aan netwerkbeheer, 24/7 servicedesk, hardware/software, Internet oplossingen zowel bedraad als draadloos, Kiosk pc’s voor uw lobby en andere openbare ruimtes. Ook telefonie op basis van VoIP technologie met koppeling naar uw PMS behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier een van onze laatste showcases.

Voor meer informatie neemt u contact op met info@s-bit.nl

 

Meer informatie

Contactpersoon

Bert-Jan Evers

S&M at Sbit Hospitality ICT Services

+ read more

Solar

 

Solar Nederland B.V. is jouw technische groothandel in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatietechniek, gespecialiseerd in de Hospitality branche! Naast een traditionele groothandelsfunctie met ruim 330.000 installatieproducten welke wij binnen één uur op locatie kunnen leveren, bieden wij diverse services aan welke toegevoegde waarde bieden in de Hospitality branche. Voorbeelden van deze services zijn onder andere het opslaan en inhuizen van inventaris, energiescans op basis van de Green Key certificering, het efficiënt inrichten van technische diensten en technische scholing!

 

Door het inzetten van de laatste technologieën, passend in de nieuwste trends en afgestemd op organisatorische uitdagingen als energiebesparing, kostenreductie en operationele efficiëntie, helpen wij de branche continu op weg naar een gezonde bedrijfsvoering.

 

Solar heeft nationaal en internationaal veel kennis en ervaring en is jouw partner wanneer het gaat om intelligente oplossingen en de juiste keuzes voor producten en toepassingen op het gebied van sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Zo vervullen wij voor onder andere NH Hotels, Accor, Corendon en Apollo Hotels een adviserende, coördinerende én uitvoerende rol wanneer het gaat om invulling van projecten en optimaliseren van maintenance.

 

Wij werken met een select team accountmanagers die op de hoogte zijn van de innovaties en trends in hospitality- en leisure branche. Wij herkennen vraagstukken omtrent installatietechniek maar wellicht nog belangrijker, we begrijpen jouw business. Wil je meer informatie over onze producten, diensten en oplossingen voor jouw hotel of accommodatie? Kijk eens op onze website of neem contact op met 088 – 765 27 60. Wij maken graag kennis met je!

 

Meer informatie

Contactpersoon

Arjan Schotsman

Sales Manager Industry

Overzicht business focus meetings 2020

Datum

donderdag 23 januari (partnerdag)
donderdag 27 februari
donderdag 26 maart
donderdag 30 april
donderdag 28 mei
donderdag 25 juni
donderdag 30 juli
donderdag 27 augustus
donderdag 24 september
donderdag 29 oktober
donderdag 26 november

Tijd

TBA
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00

Locatie

TBA Partnerdag 2020
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City

Datum

donderdag 23 januari (partnerdag)
donderdag 27 februari
donderdag 26 maart
donderdag 30 april
donderdag 28 mei
donderdag 25 juni
donderdag 30 juli
donderdag 27 augustus
donderdag 24 september
donderdag 29 oktober
donderdag 26 november

Media Partners

Hotelvrijmibo is powered by the media partners below. For more information, click ‘read more’.

+ read more

Typhoon Hospitality

 

Typhoon Hospitality is een 360 Marketing PR bureau gespecialiseerd in de hospitality. Een bureau dat, met een enorme voorliefde voor de gastvrijheid, vernieuwende en gekke ideeën vertaald naar concrete projecten. Typhoon’s unieke aanpak biedt vele merken en bedrijven all-round marketing en PR ondersteuning; online marketing, event management, copywriting, direct marketing, social media, public relations etc.
Het sterke jonge creatieve team zorgt dat elke klant een eigen, unieke en effectieve aanpak krijgt. Iedereen uit het team heeft dan ook een link met de gastvrijheidssector. “We simply love hospitality, food & drinks.”

 

Meer informatie

Contactpersoon

Rachel Persoon

Owner at Typhoon Hospitality

+ read more

Misset Horeca

 

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen en interviews met ondernemers en specialisten in de branche. De redactie brengt ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

 

Het platform van Misset Horeca bestaat uit de website missethoreca.nl (inclusief het onderdeel ‘hotel’ en ‘catering’), het vakblad Misset Horeca met de periodieke bijlage Misset Hotel, de algemene nieuwsbrieven van Misset Horeca en Misset Hotel, verschillende themanieuwsbrieven (personeel, starters, terras, catering, de horecakeuken, koffie, bier en interieur) en events als de Terras Top 100, de Terras Bootcamp en de Dag van het Bier.

Contactpersoon

Demian van der Reijden

Redacteur Misset Horeca

+ read more

Sarmeaux

 

Videograaf Hotelvrijmibo

 

Meer informatie

Contactpersoon

Ralph Sarmo

Visual Creative at Sarmeaux

+ read more

Kirsten van Santen

 

Fotograaf Hotelvrijmibo

Contactpersoon

Kirsten van Santen

Photographer & Content builder bij KIRSTENVANSANTEN

Network partners

Hotelvrijmibo is powered by the network partners below. For more information, click ‘read more’.

+ read more

AF&BM

 

Association of Food and Beverage Managemet (AF&BM) is dé vereniging voor Nederlandse F&B eindverantwoordelijken.
Wat wij doen? Wij organiseren bijeenkomsten en workshops met inspirerende gastsprekers rond actuele thema’s. Denk aan onderwerpen als (social) media, duurzaamheid, onderwijs en F&B trends. Daarnaast verzorgen we voor onze leden jaarlijks een aantal bijzondere netwerkevenementen, waaronder het jaargala, de F&B professional of the Year verkiezing, AF&BM breakfastclub en meerdaagse trendexcursies naar steden in binnen- en buitenland. Kortom; een kennisnetwerk waar je niet omheen kunt, AF&BM is het netwerk dat voedt!

 

Meer informatie

Contactpersoon

René Giel

Voorzitter AF&BM

+ read more

NHL Stenden

 

Perspectief op een leukere baan, een stapje hoger op de carrièreladder, een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan of het roer volledig om? De redenen om opnieuw een studie op te pakken zijn talrijk. Tijdelijk stoppen met werken is geen optie. Je werkt al in de branche waar je hart ligt, namelijk de gastvrijheidssector, maar je wilt groeien, hogerop komen in je bedrijf of zelfs een bedrijf overnemen of opzetten.

 

Met de duale opleiding aan de Stenden Hotel Management School komen deze ambities dichterbij.
Je leert aan de hand van jouw eigen praktijk: concrete praktijksituaties vormen het uitgangspunt voor de studie en tegelijkertijd worden de laatste theorieën, trends en inzichten in de praktijk toegepast. Een win-win situatie voor werknemer en werkgever!

 

HBO diploma in twee of vier jaar
De duale hbo-opleiding is te volgen als een vierjarige Bacheloropleiding en wordt ook als Associate Degree-opleiding aangeboden. Deze tweejarige hbo-opleiding sluit goed aan bij mensen die op supervisorniveau willen werken. Doorstuderen voor een Bachelordiploma kan direct maar is ook na een paar jaar nog mogelijk. Starten is mogelijk in zowel september als februari.

 

Meer informatie

+ read more

HotelloTOP

 

HotelloTOP is de netwerkorganisatie voor studerende & alumni (hotello) van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen. Sinds haar ontstaan in 2004 is HotelloTOP reeds actief in Nederland, België en Duitsland. Zij zet zich in om een (online) platform te bieden waar, op informele wijze, kennis kan worden gemaakt en gedeeld met gelijkgestemden binnen de Hospitality.

 

HotelloTOP maakt zich sterk voor en door hotello’s. Wat hotello’s namelijk onderscheidt, en waar de buitenwereld hen steeds aan herkent en om erkent, zijn de kernwaarden: gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus met een grote werklust.

 

Gedachten kunnen worden uitgewisseld en onderling zaken doen staat voorop. Hierbij is het belangrijkste dat het raakvlak al ontstaat door dat je gestudeerd hebt aan een van de internationale hotelscholen. HotelloTOP stimuleert daarom het netwerken tijdens haar evenementen en initiatieven.

 

Meer informatie

Contactpersoon

Charles van Goch

Voorzitter HotelloTOP

Become a partner

Want to become a Hotelvrijmibo Business Partner?

Would you like to become a partner of Hotelvrijmibo and become a member
of our exclusive business club?
Enter your details below and we will contact you as soon as possible.

Your Name (required)

Your Email adress (required)

Subject

Message