Business partners

Aficom / Groupe GM

Al meer dan 40 jaar is Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen. Groupe GM ontwerpt, produceert en distribueert hotelcosmetica en hotelaccessoires aan de hospitality industrie in meer dan 70 landen verspreidt over elk continent.

 

Naast de eigen merken die Groupe GM ontwikkeld, sluit Groupe GM ook exclusieve licentieovereenkomsten met erkende internationale merken. Op dit moment heeft Groupe GM met meer dan 30 cosmetica-, mode-, design- en spa- merken een gastenartikelenlijn ontwikkeld.

 

Kijk voor meer informatie op www.groupegm.com en www.aficom.fr
Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail met ilse.verstraaten@aficom.fr of per telefoon 06-29737632.

 

Kijk voor het complete assortiment cosmeticamerken op Aficom.fr

Coca-Cola Enterprises

Coca-Cola Enterprises Nederland (CCE-NL) is een dochtermaatschappij van Coca-Cola Enterprises Incorporate, één van de grootste bottelaars van de merken van The Coca-Cola Company. Coca-Cola Enterprises produceert, distribueert en verkoopt de dranken van The Coca-Cola Company en daarnaast een aantal dranken onder licentie. In totaal werken er bij CCE in de gehele organisatie wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers.

 

In Nederland werken 821 medewerkers bij Coca-Cola Enterprises. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam; de Nederlandse productievestiging bevindt zich in Dongen (Brabant). Ruim 80% van de dranken die CCE in Nederland verkoopt, wordt hier geproduceerd. In Nederland biedt CCE keuze uit 16 merken met verschillende caloriegehaltes en in uiteenlopende verpakkingsgroottes. Voor elk moment van de dag, elke leefstijl en elke levensfase biedt Coca-Cola dranken aan. We geven keuze qua smaak, caloriegehalte en verpakkingsgrootte. Voor ieder wat wils. In 2013 dronken Nederlandse consumenten in totaal 2.977 miljoen liter niet-alcoholische dranken. 20,2% daarvan werd geproduceerd door Coca-Cola Enterprises.

 

Lees meer over Coca-Cola Enterprises .

CSU Hotel Services

CSU Hotel Services is al bijna vijftig jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping. Optimale kwaliteit- en servicebeleving: dat is waar CSU Hotel Services voor staat. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Om uit te blinken in gastvrijheid gaan we nog een stapje verder. Onze medewerkers besteden voortdurend extra aandacht aan de details, met een groot gevoel voor hospitality. Gasttevredenheid ervaren zit vaak in de kleinste details. Die glimlach die maakt dat een gast zich welkom voelt, de juiste timing, een attent gebaar. Tot in de finesses brengen we ‘excellence in hospitality’ in de praktijk. Elke dag opnieuw. Niet omdat het moet, maar omdat het diep verankerd is in ons DNA.

 

100% Kwaliteitsgarantie
Gastheerschap is bij CSU Hotel Services vanzelfsprekend; zowel zakelijk als voor vakanties. Uw gast staat centraal en moet zich welkom voelen. Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel. Wij streven naar 100% kwaliteitsgarantie en voeren periodieke en onaangekondigde controles uit. Die dragen bij aan het realiseren van de hoge standaard die u van CSU Hotel Services mag verwachten. We stellen een maatwerk dienstenpakket samen dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Management, diensten of een combinatie; alles is mogelijk. Indien gewenst helpen wij u graag uw Green Key te behalen of te behouden. Door ons grootschalige inkoopvoordeel profiteert u altijd van de scherpste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Lees meer over CSU Hotel Services

Diversey Care

Diversey Care, onderdeel van Sealed Air biedt duurzame oplossingen voor stralende en hygiënisch schone Hotelkamers, restaurants en algemene ruimtes. Diversey Care is uw partner op het gebied van keukenhygiëne, textielverzorging, interieur-, sanitair-, en vloerverzorging en consulting. Onze oplossingen creëren:

 

• Bescherming en verbetering van uw merknaam
• Bedrijfsefficiëntie
• Reducering van operationele kosten zoals arbeidskosten, kosten voor water- en energieverbruik
• Veiligheid voor medewerkers
• Prestatie en resultaat verbetering voor onder andere restaurants, hotels en ziekenhuizen

 

Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften en bieden dan oplossingen die zorgen voor superieure reinigingsresultaten, verbetering van winstgevendheid en duurzaamheid van uw bedrijf voor een schonere, gezondere toekomst. Dit is waar Diversey Care voor staat en u bij kan helpen.

 

Sealedair.com

Duvel Moortgat

Duvel Moortgat is al sinds 1871 een onafhankelijke familiebrouwerij met even authentieke als eigentijdse Belgische speciaalbieren: het eigenzinnige Duvel, het abdijbier Maredsous, het rebelse speciaalbier van Vedett, het fruitbier van Liefmans, Chouffe bier uit de Ardennen, het Antwerpse stadsbier De Koninck en het eigentijdse hippe speciaalbier van ’t IJ.

 

Duvel Moortgat is gedreven door kwaliteit en staat als specialist in speciaalbier voor groei met een hoog rendement. We hebben verstand van zaken en daarnaast onderscheiden we ons door aandacht en daadkracht. Als kleine en flexibele handelspartner met grote en sterke merken zorgen we voor groei in het hele segment speciaal bieren en laten onze partners graag mee profiteren van de kracht van kwaliteit.

 

Website: www.duvelmoortgat.be

Hotelprofessionals Hotel Vacatures

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

Hoteliers.com

Hoteliers.com biedt, sinds 2005, een totaaloplossing voor het ontvangen van commissievrije reserveringen voor hotels. Hoteliers.com streeft ernaar om hotels minder afhankelijk te maken van OTA’s, welke torenhoge commissies vragen, door hen te helpen het meeste uit de online strategie te halen. Om dit te kunnen doen heeft hoteliers.com een compleet portfolio aan e-commerceproducten ontwikkeld welke regelmatig een update krijgt – de online business is immers snelgroeiend en dynamisch, en hoteliers.com dus ook. Daarnaast is hoteliers.com sinds april 2017 integratiepartner van Google – wat betekent dat hoteliers.com het enige bedrijf in de Benelux is die Google Hotel Ads mag aanbieden als product aan individuele hotels en hotelketens.

 

Meer informatie: http://company.hoteliers.com.

Guestline

De unieke, cloudgebaseerde reeks oplossingen van Guestline voor de horeca verhoogt de omzet, stroomlijnt de activiteiten en verlaagt de kosten.

 

Guestline biedt end-to-end beheer van eigendommen, kanaaldistributie en digitale marketingoplossingen voor een reeks hotelgroepen, onafhankelijke hotels, service appartementen en beheermaatschappijen. Volledig geïntegreerd en op de cloud gebaseerd, zijn de oplossingen eenvoudig te installeren en snel te implementeren met lage gebruikskosten.

 

Met vestigingen in Europa en Azië worden de systemen van Guestline gebruikt in 25 landen verspreid over 5 continenten en kunnen bedrijven van alle groottes een maximale bezettingsgraad bereiken tegen het meest winstgevende tarief.

 

The Riverside Company  is onlangs een definitieve overeenkomst aangegaan om te investeren in Guestline. Riverside is van plan om Guestline te helpen de wereldwijde markt te betreden met behulp van het werelwijde team, en zo Guestline internationaal te laten groeien en te investeren in nieuwe technologieën om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat Guestline een marktleider blijft.

 

Bezoek de website voor meer informatie

Hotel Leaders Network

Hotel Leaders Network is het netwerk voor de CEO’s, eigenaren en GM’s in de hotellerie. Dit event zal 1 keer per jaar plaatsvinden voorafgaand aan de Hotelvrijmibo.

 

Het HLN is unieke netwerk event met inspirerende gastsprekers, interessante presentaties door branchegenoten en up to date informatie over trends, innovaties en ontwikkelingen in het (inter)nationale hotelwezen.

 

Het HLN is daarnaast dé gelegenheid bij uitstek een vrijblijvend netwerk op te bouwen met collega’s uit het hoger hotelmanagement en in een ontspannen atmosfeer kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen.

 

Wil jij weten wat het inhoudt? Kijk dan op Hotelleadersnetwork.com

Mise en Place

Partner in horeca & gastvrijheid
Inmiddels gevestigd in 6 verschillende landen, met internationaal 41 vestigingen zijn we wereldwijd leidend in het leveren van professioneel horeca personeel. In Nederland bieden 16 vestigingen en meer dan 5.000 goed getrainde en professionele medewerkers een antwoord op ieder vraagstuk over horeca medewerkers in de gastvrijheidsbranche. 18 jaar ervaring en meer dan 150.000 uitgevoerde projecten voor vele partycateraars, partylocaties, evenementen en congrescentra staan garant voor een vlekkeloze uitvoering van uw project. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond heeft ons flexibele horeca personeel door de jaren heen bewezen van grote meerwaarde te zijn.

 

Kijk op Mise en Place.nl

Nespresso

Bij Nespresso willen wij het u mogelijk maken om dezelfde volle espresso te serveren die u door ervaren barista’s wordt aangeboden. Uw bedrijf kan profiteren van jarenlange kennis die Nespresso heeft opgedaan met eersteklas koffie variëteiten, innovatieve machines en een uitstekende klantenservice.

 

Onze strenge selectieprocedure en zorgvuldige blend-, brand- en maalmethoden leveren uitzonderlijk lekkere koffie variëteiten op, onze Grands Crus. Het exclusieve capsulesysteem helpt u om de kosten te beheersen en houdt tevens de gebrande en gemalen koffie goed totdat u deze gaat serveren.

 

Wij geloven dat onze Grands Crus van een ander niveau zijn dan andere koffie en van nature passen in de wereld van hospitality. Als onderdeel van een onvergetelijk verblijf in uw hotel, zullen uw gasten zich ongetwijfeld het heerlijke kopje koffie herinneren. De keuze voor de Nespresso Grands Crus onthult uw passie voor excellentie in elk detail en het streven om uw gasten te laten genieten.

 

In de lobby, op de kamers, in vergaderzalen, in het restaurant, in de bar, tijdens het ontbijt, lunch of diner, overal en altijd heeft u een koffieoplossing nodig die perfect aansluit op de omgeving. Het Nespresso-systeem past moeiteloos in elke ruimte en levert een kopje koffie van constante kwaliteit, telkens weer. Kijk op Nespresso.nl voor meer informatie.

SBIT, de ICT partner voor Hotels.

SBit, de ICT partner voor Hotels.
Door een jarenlange ervaring in de Hotellerie kan SBit Hospitality Services sinds 1999 vakmanschap, en diepgaande kennis van verschillende automatiseringsprocessen combineren tot de beste oplossingen voor uw Hotel.

 

SBit Hospitality Services geeft u de mogelijkheid om al uw ICT processen bij één partij neer te leggen. Te denken valt aan netwerkbeheer, 24/7 servicedesk, hardware/software, Internet oplossingen zowel bedraad als draadloos, Kiosk pc’s voor uw lobby en andere openbare ruimtes. Ook telefonie op basis van VoIP technologie met koppeling naar uw PMS behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier een van onze laatste showcases.

Voor meer informatie neemt u contact op met info@s-bit.nl of bekijk S-Bit.nl

Solar

Solar Nederland B.V. is jouw technische groothandel in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatietechniek, gespecialiseerd in de Hospitality branche! Naast een traditionele groothandelsfunctie met ruim 330.000 installatieproducten welke wij binnen één uur op locatie kunnen leveren, bieden wij diverse services aan welke toegevoegde waarde bieden in de Hospitality branche. Voorbeelden van deze services zijn onder andere het opslaan en inhuizen van inventaris, energiescans op basis van de Green Key certificering, het efficiënt inrichten van technische diensten en technische scholing!

 

Door het inzetten van de laatste technologieën, passend in de nieuwste trends en afgestemd op organisatorische uitdagingen als energiebesparing, kostenreductie en operationele efficiëntie, helpen wij de branche continu op weg naar een gezonde bedrijfsvoering.

 

Solar heeft nationaal en internationaal veel kennis en ervaring en is jouw partner wanneer het gaat om intelligente oplossingen en de juiste keuzes voor producten en toepassingen op het gebied van sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Zo vervullen wij voor onder andere NH Hotels, Accor, Corendon en Apollo Hotels een adviserende, coördinerende én uitvoerende rol wanneer het gaat om invulling van projecten en optimaliseren van maintenance.

 

Wij werken met een select team accountmanagers die op de hoogte zijn van de innovaties en trends in hospitality- en leisure branche. Wij herkennen vraagstukken omtrent installatietechniek maar wellicht nog belangrijker, we begrijpen jouw business. Wil je meer informatie over onze producten, diensten en oplossingen voor jouw hotel of accommodatie? Kijk eens op onze website of neem contact op met 088 – 765 27 60. Wij maken graag kennis met je!

ACS

Passende audiovisuele- en IT oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres.

 

ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige audiovisuele- en IT oplossingen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten van iedere schaalgrootte te ondersteunen en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende AV partner in zowel binnen- als buitenland.

 

Kijk voor meer informatie op https://acsaudiovisual.com/nl/

Independent Hotel Show

The Independent Hotel Show – het belangrijkste zakelijke evenement in Groot-Brittannië voor luxe- en boutique hotels – lanceert de eerste show in Europa. De Amsterdam RAI heeft de eer als locatie te dienen van de European Independent Hotel Show op 8 en 9 mei 2019. Een selectie van 120 premium leveranciers, een database van hoteliers, inspirerende en informatieve seminars en uitgebreide ontmoetings- en netwerkmogelijkheden vormen de basis van de gespecialiseerd hotel show.

 

Kijk voor meer informatie op www.independenthotelshow.nl

Panasonic

Om uw gasten de ultieme hotel ervaring te kunnen laten beleven, biedt Panasonic u oplossingen die u nodig heeft om een ​​succesvolle horecaonderneming te leiden. Van communicatiesystemen die volledig integreren met uw front deskapplicaties, tot airconditioning en zonnepaneelsystemen die u energie besparen. Van tv-oplossingen met alle benodigde integraties voor eenvoudige installatie tot privacy-geactiveerde beveiligingssystemen en professionele projectoren die van iedere vergaderruimte een echte ervaring maken. Met de hoteloplossingen van Panasonic creëert u een efficiëntere workflow. Panasonic begrijpt dat wanneer we u helpen uw gasten op hun gemak te stellen, wij ook uw geest tot rust brengen en geven u daarmee de ruimte om u te laten doen wat u het liefste doet.

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Hotelvrijmibo? Klik dan op de onderstaande knop:

Partner worden

Fernand Drijgers

Sales manager bij CSU Hotel Services

Patrick Brand

Co-founder/ Director of Sales at Hoteliers.com

Gerrit de Hoop

ICT Sales Executive at SBIT Hospitality Services

Stijn Cramer

Regional Manager Noord-Holland at Mise en Place

Fernand Drijgers

Sales manager bij CSU Hotel Services

Patrick Brand

Co-founder/ Director of Sales at Hoteliers.com

Gerrit de Hoop

ICT Sales Executive at SBIT Hospitality Services

Stijn Cramer

Regional Manager Noord-Holland at Mise en Place

Jasper de Wijn

Key Account Manager Horeca at Nestlé Nespresso Nederland

Wouter van Dijk

Key Account Manager OOH at Coca-Cola European Partners Nederland BV

Jasper de Wijn

Key Account Manager Horeca at Nestlé Nespresso Nederland

Wouter van Dijk

Key Account Manager OOH at Coca-Cola European Partners Nederland BV

Anniek van Bergeijk

Accountmanager Hospitality at Diversey Care

Ilse Verstraaten

Manager Nederland at Aficom S.A. All Guest Supplies/ Groupe GM

Anniek van Bergeijk

Accountmanager Hospitality at Diversey Care

Ilse Verstraaten

Manager Nederland at Aficom S.A. All Guest Supplies/ Groupe GM

Bram Verbruggen

Key Account Manager bij Duvel Moortgat

Jeroen Cleijne

Sales Manager Security systems Benelux at Panasonic

Bram Verbruggen

Key Account Manager bij Duvel Moortgat

Robert Vogt

Director of Business Development Benelux bij Guestline

Arjan Schotsman

Field Sales Manager Industry & Special Sales at Solar Nederland

Erik Takes

Manager National Branches bij ACS audiovisual solutions

Jeroen Cleijne

Sales Manager Security systems Benelux at Panasonic

Overzicht business focus meetings

Datum

donderdag 24 januari (partnerdag)
donderdag 28 feb
donderdag 28 maart
donderdag 25 april
donderdag 23 mei
donderdag 27 juni
donderdag 25 juli
donderdag 29 augustus
donderdag 26 september
donderdag 31 oktober
donderdag 28 november

Tijd

TBA
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00

Locatie

TBA Partnerdag 2019
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City
Novotel Amsterdam City

DatumTijdLocatie
24 januari 2019TBAPartnerdag, TBA
28 februari 201916.30Novotel Amsterdam City
28 maart 201916.30Novotel Amsterdam City
23 mei 201916.30Novotel Amsterdam City
27 juni 201916.30Novotel Amsterdam City
25 juli 201916.30Novotel Amsterdam City
29 augustus 201916.30Novotel Amsterdam City
26 september 201916.30Novotel Amsterdam City
31 oktober 201916.30Novotel Amsterdam City
28 november 201916.30Novotel Amsterdam City

Mediapartners

Architects in Music (AIM)

Bij AIM kruipen we onder de huid van uw identiteit en versterken deze op muzikaal vlak om zodoende de beleving voor uw product te maximaliseren.
AIM werkt niet met toegepaste algoritmes of standaard afspeellijsten die met veel pijn en moeite kunnen worden aangepast. AIM gaat over persoonlijk maatwerk, intiem en betrokken.

 

Ga voor meer informatie naar de website

Typhoon Hospitality

Typhoon Hospitality is het Marketing & PR bureau gespecialiseerd binnen de hospitality industrie. Van hotels, restaurants, bars & spirits tot mooie (culinaire) evenementen en alles daar tussen in.

 

Typhoon Hospitality is geboren vanuit het geloof dat de hospitality industrie beter kan en vooral beter verdient. Goede service, goede producten, goede concepten en goede horecazaken verdienen nu eenmaal een goede marketing, goede publiciteit, goede klanten en goede mond tot mond reclame.

 

Typhoon Hospitality mag zich dan ook de trotse partner noemen van de Hotelvrijmibo. Lees meer over Typhoon .

Misset Horeca

Misset Horeca houdt je op de hoogte van het laatste nieuws, de achtergronden, trends en de ontwikkelingen in de horecabranche.

 

Bezoek de website voor meer informatie. www.missethoreca.nl

Kirsten van Santen

Fotograaf

Ralph Sarmo

Videograaf

Deniz Alpay

Founder Architects in Music

Rachel Persoon

PR Manager at Typhoon Hospitality

Demian van der Reijden

Redacteur Misset Horeca / coördinator Misset Hotel at Vakmedianet

Netwerkpartners

AFBM

Association of Food and Beverage Managemet (AF&BM) is dé vereniging voor Nederlandse F&B eindverantwoordelijken.
Wat wij doen? Wij organiseren bijeenkomsten en workshops met inspirerende gastsprekers rond actuele thema’s. Denk aan onderwerpen als (social) media, duurzaamheid, onderwijs en F&B trends. Daarnaast verzorgen we voor onze leden jaarlijks een aantal bijzondere netwerkevenementen, waaronder het jaargala, de F&B professional of the Year verkiezing, AF&BM breakfastclub en meerdaagse trendexcursies naar steden in binnen- en buitenland. Kortom; een kennisnetwerk waar je niet omheen kunt, AF&BM is het netwerk dat voedt!
Nieuwsgierig?

 

Kijk op AFBM.nl en meld je aan!

Hotellotop

hotellotopHotelloTOP is de netwerkorganisatie voor studerende & alumni (hotello) van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen. Sinds haar ontstaan in 2004 is HotelloTOP reeds actief in Nederland, België en Duitsland. Zij zet zich in om een (online) platform te bieden waar, op informele wijze, kennis kan worden gemaakt en gedeeld met gelijkgestemden binnen de Hospitality.

HotelloTOP maakt zich sterk voor en door hotello’s. Wat hotello’s namelijk onderscheidt, en waar de buitenwereld hen steeds aan herkent en om erkent, zijn de kernwaarden: gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus met een grote werklust.

Gedachten kunnen worden uitgewisseld en onderling zaken doen staat voorop. Hierbij is het belangrijkste dat het raakvlak al ontstaat door dat je gestudeerd hebt aan een van de internationale hotelscholen. HotelloTOP stimuleert daarom het netwerken tijdens haar evenementen en initiatieven.

Meer informatie: HotelloTOP.com.

Stenden Hotel Management School

Nieuw: studeren terwijl je werkt aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden

 

Perspectief op een leukere baan, een stapje hoger op de carrièreladder, een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan of het roer volledig om? De redenen om opnieuw een studie op te pakken zijn talrijk. Tijdelijk stoppen met werken is geen optie. Je werkt al in de branche waar je hart ligt, namelijk de gastvrijheidssector, maar je wilt groeien, hogerop komen in je bedrijf of zelfs een bedrijf overnemen of opzetten.

 

Met de duale opleiding aan de Stenden Hotel Management School komen deze ambities dichterbij.
Je leert aan de hand van jouw eigen praktijk: concrete praktijksituaties vormen het uitgangspunt voor de studie en tegelijkertijd worden de laatste theorieën, trends en inzichten in de praktijk toegepast. Een win-win situatie voor werknemer en werkgever!

 

HBO diploma in twee of vier jaar
De duale hbo-opleiding is te volgen als een vierjarige Bacheloropleiding en wordt ook als Associate Degree-opleiding aangeboden. Deze tweejarige hbo-opleiding sluit goed aan bij mensen die op supervisorniveau willen werken. Doorstuderen voor een Bachelordiploma kan direct maar is ook na een paar jaar nog mogelijk. Starten is mogelijk in zowel september als februari.

 

Je ben van harte welkom op één van onze informatieavonden

  • 14 november 2016
  • 10 januari 2016
  • 20 maart 2017
  • 8 mei 2017

www.stenden.com/opendagen

 

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Lamsma, officemanager:
SHMSduaal@stenden.com of 058 – 244 15 79.

 

stendenStenden Hogeschool Leeuwarden
Rengeslaan 8, Leeuwarden
Postbus 1298, 8900 CG Leeuwarden
Tel. (058) 244 11 00


Beroepen

Je kunt doorgroeien tot bijvoorbeeld:

 

Parttime vacatures
Hotelprofessionals biedt meerdere parttime vacatures aan.
Bekijk nu het vacature aanbod voor parttime hotel vacatures.

Charles van Goch

Voorzitter Hotellotop

René Giel

Voorzitter Association of Food & Beverage Management