Hotel Partners

Presidential Hotel Partners

Corendon Hotels & resorts

Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als de nieuwste dochteronderneming van Corendon Group.

 

Wij bieden hotels en resorts op gunstige locaties met persoonlijke service. Als gast wilt u hier zeker terugkomen! Onze betrouwbare, vriendelijke en service-georiënteerde teams werken keihard om uw verwachtingen te overtreffen. Centraal in onze filosofie staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

 

Corendon Hotels & Resorts ontwikkelt innovatieve hotels in Europese hoofdsteden en vakantiebestemmingen en richt zich op aantrekkelijke locaties. Wij bieden waar voor uw geld! Zowel zakelijke reizigers als gasten die voor vrijetijdsbesteding komen, zullen zich bij ons thuisvoelen.

Executive Hotel Partner

Eden Hotels

 

Bij de 14 stadshotels die onderdeel zijn van het Nederlandse Eden Hotels hoeft niemand zich zorgen te maken over oprechte gastvrijheid en kwaliteit; de gasten niet, maar (belangrijker nog!) de medewerkers ook niet. De essentials zijn dik in orde, zowel door de energie die je krijgt van onze enthousiaste collega’s als vanwege de heerlijke bedden of het lekkere eten. In alle hotels voel je onze ambitie om een persoonlijke ervaring en kennis te delen in een veilige en hoogwaardige omgeving. Fris, persoonlijk, uniek & verrassend! Bij Eden doen we het allemaal net een beetje, eh… anders!

 

Bekijk de vacatures van Eden Hotels

Deluxe hotel partners

Hotel Partner worden?

Als Hotel Partner krijgt u toegang tot het grootste netwerk in de Nederlandse hotelbranche
en vergroot de zichtbaarheid van uw hotel of hotelketen binnen deze doelgroep.