Hotel Partners

Presidential Hotel Partners

WestCord Hotels

WestCord Hotels is gevestigd op de leukste plekken in Nederland. Wat in 1968 op Vlieland begon is inmiddels uitgegroeid tot een hotelgroep met 15 unieke hotels, waaronder het ss Rotterdam, Hotel New York en WestCord Fashion Hotel Amsterdam.

 

Ons nieuwste hotel, Hotel Jakarta Amsterdam is gevestigd op de kop van Java-eiland. Het hotel heeft

een subtropische binnentuin in samenwerking met Hortus Botanicus en een skybar met prachtig uitzicht op het IJ. Ook in het noorden van het land breiden we uit! In 2020 openen wij een hotel op de Grote Markt in het centrum in Groningen, naast de Martinitoren.

 

Vijf van onze unieke hotels zijn gevestigd op de mooiste eilanden van het waddengebied, Vlieland, Terschelling en Ameland. Deze eilanden zijn de ideale uitvalsbasis om er even helemaal tussenuit te gaan. Je bent dicht bij huis, maar tegelijkertijd zo ver weg.

WestCord Hotels

Corendon Hotels & resorts

Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als de nieuwste dochteronderneming van Corendon Group.

 

Wij bieden hotels en resorts op gunstige locaties met persoonlijke service. Als gast wilt u hier zeker terugkomen! Onze betrouwbare, vriendelijke en service-georiënteerde teams werken keihard om uw verwachtingen te overtreffen. Centraal in onze filosofie staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

 

Corendon Hotels & Resorts ontwikkelt innovatieve hotels in Europese hoofdsteden en vakantiebestemmingen en richt zich op aantrekkelijke locaties. Wij bieden waar voor uw geld! Zowel zakelijke reizigers als gasten die voor vrijetijdsbesteding komen, zullen zich bij ons thuisvoelen.

Executive Hotel Partner

Eden Hotels

 

Bij de 14 stadshotels die onderdeel zijn van het Nederlandse Eden Hotels hoeft niemand zich zorgen te maken over oprechte gastvrijheid en kwaliteit; de gasten niet, maar (belangrijker nog!) de medewerkers ook niet. De essentials zijn dik in orde, zowel door de energie die je krijgt van onze enthousiaste collega’s als vanwege de heerlijke bedden of het lekkere eten. In alle hotels voel je onze ambitie om een persoonlijke ervaring en kennis te delen in een veilige en hoogwaardige omgeving. Fris, persoonlijk, uniek & verrassend! Bij Eden doen we het allemaal net een beetje, eh… anders!

 

Bekijk de vacatures van Eden Hotels

Deluxe hotel partners

Hotel Partner worden?

Als Hotel Partner krijgt u toegang tot het grootste netwerk in de Nederlandse hotelbranche
en vergroot de zichtbaarheid van uw hotel of hotelketen binnen deze doelgroep.