FAQ

Kan ik Hotelvrijmibo bezoeken?

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op

Werk je in een hotel? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op de Hotelvrijmibo. Of je nu afwasser, receptionist, general manager, stagiair of hoteleigenaar bent. De Hotelvrijmibo is hét moment waar de hele Nederlandse hotellerie bij elkaar komt om gezellig bij te praten, te netwerken en uiteraard gezellig te borrelen. Maak er een teamuitje van, en kom gezellig samen met een groep collega’s!

Ja, als je stage loopt in een hotel mag je uiteraard de Hotelvrijmibo bezoeken. Nadat je stageperiode is afgelopen, en je dus niet meer werkzaam bent in een hotel, ben je helaas niet meer welkom.

Helaas geven we studenten van hotelschool of andere hotel gerelateerde opleidingen op dit moment nog geen toegang tot de Hotelvrijmibo. Iemand moet werkzaam zijn in een hotel (een stage of bijbaan telt ook) om aanwezig te kunnen zijn.

Nee, als je voor een toeleverancier voor de hotellerie werkt, krijg je helaas geen toegang tot de Hotelvrijmibo. Om als toeleverancier op de Hotelvrijmibo aanwezig te kunnen zijn, moet je Business Partner worden. Lees hier meer over het partnerschap.

Praktische informatie

Toegang tot de Hotelvrijmibo is geheel gratis. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Gedurende de avond worden er gratis hapjes aangeboden. Daarnaast kun je tegen een laag bedrag diverse maaltijden kopen.

Aanmelden

Heb je al een Hotelvrijmibo account?

Dan kun je je met je Hotelvrijmibo account inloggen en je eenvoudig en kosteloos aanmelden voor het komende evenement op deze pagina. Let op: zonder aanmelding kun je niet naar binnen.

 

Heb je nog geen Hotelvrijmibo account?

 

Dan is dit hoe het werkt:

 

  1. Maak je account aan op deze pagina. Lid worden is kosteloos!
  2. Als je in een hotel werkt activeren wij jouw account.

Tip: zorg dat je over een LinkedIn account beschikt en je profiel up-to-date is, hierdoor kunnen wij jouw account sneller goedkeuren.

  1. Wanneer je account is goedgekeurd kun je je vervolgens eenvoudig aanmelden voor de komende Hotelvrijmibo editie!

Om de Hotelvrijmibo bij te kunnen wonen is het verplicht om over een account/lidmaatschap te beschikken. Dit is nodig zodat wij kunnen controleren of iemand daadwerkelijk in een hotel werkt, en zo bewaren we ons concept. Daarnaast zul je door een account via e-mail op de hoogte blijven van de nieuwste events!

Het goedkeuren van je account kan altijd een paar dagen duren. Wij controleren iedere bij account-aanvraag handmatig of de informatie klopt, aan de hand van LinkedIn of andere online kanalen. Zorg dus dat je over een up-to-date LinkedIn account beschikt, zodat we jouw account sneller kunnen goedkeuren. Geen LinkedIn? Laat dan een leidinggevende of iemand van HR mailen naar member@hotelvrijmibo.nl met bevestiging dat jij in het hotel werkzaam bent.

Zonder een aanmelding kunnen we je helaas geen toegang geven tot de Hotelvrijmibo. Wanneer een evenement vol zit, kan het zijn dat er nog plekken beschikbaar komen vanwege afmeldingen. Je kunt hiervoor het beste onze Facebook en Instagram in de gaten houden in de week van het evenement.

Partner worden

Doet jouw bedrijf zaken in de hotellerie? Dan is het mogelijk om Business Partner te worden van de Hotelvrijmibo. Business Partner zijn kent meerdere voordelen. Naast dat je toegang krijgt tot de Hotelvrijmibo en het exposure genereert voor het bedrijf, maak je onderdeel uit van een hechte netwerk-groep aan partners die maandelijks bijeen komen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Lees hier meer over het partnerschap of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ook als hotel of hotelketen is het mogelijk om partner te worden van Hotelvrijmibo. Als Hotelpartner krijg je zowel op het evenement als via de online kanalen van Hotelvrijmibo exposure voor jouw hotel en vacatures. Op deze pagina lees je meer over het Hotel-partnerschap.

Organiseren

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en unieke locaties om een Hotelvrijmibo te organiseren. We horen dus graag meer over de mogelijkheden van jouw hotel of eventlocatie. Neem even contact met ons op.

De Hotelvrijmibo wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep enthousiaste Intimi. Zij zijn stuk voor stuk werkzaam in de hotellerie en helpen ons met promotionele en organisatorische werkzaamheden. Lijkt het je leuk om hierbij aan te sluiten? Neem dan even contact met ons op.

Hotelvrijmibo Nieuwsbrief

Als eerste weten waar de volgende editie plaatsvindt en welke datum je moet vrijhouden in je agenda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!