Business Partner Worden

Is de hotelbranche uw doelgroep? Bevinden de klanten van uw organisatie zich in de wereld van de hospitality? Dan is Hotelvrijmibo een interessant platform. Als business partner van Hotelvrijmibo bieden we u de mogelijkheid om op een ontspannen manier uw zakelijke netwerk explosief te laten groeien, leads te genereren en bij te praten met collega’s.

Business partner worden van Hotelvrijmibo heeft verschillende voordelen voor uw bedrijf. U krijgt toegang tot het grootste netwerk in de Nederlandse hotelbranche en vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf binnen deze doelgroep. Bovendien bieden we u exclusiviteit: per branche is er slechts één organisatie lid van onze business club. U zult dus geen directe concurrenten tegenkomen. Daarnaast organiseren wij speciaal voor onze partners maandelijks een informele business meeting met daarop aansluitend een borrel én nodigen we u uit voor ons exclusieve, jaarlijkse partner event. Zo kunt u in een ontspannen atmosfeer kennis, ervaring en ideeën met elkaar uitwisselen.

Wilt u meer informatie over het partnerschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Relevant

Vergroting van uw naamsbekendheid bij een zeer relevante doelgroep

Zichtbaar

Optimale exposure voor uw bedrijf in de Nederlandse hotelbranche, via verschillende communicatiekanalen (op de website, via de uitnodiging en natuurlijk tijdens de borrel)

Efficiënt

Direct contact met decision makers uit de hotellerie, u bereikt in één keer uw doelgroep

Doelgericht

Maandelijkse business meeting om leads en ideeën met elkaar uit te wisselen

Onze Business Partners over Hotelvrijmibo

Deze partners gingen je voor

Hotelvrijmibo Nieuwsbrief

Als eerste weten waar de volgende editie plaatsvindt en welke datum je moet vrijhouden in je agenda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!