Hotelvrijmibo | Over ons - Dé nationale hotelborrel
56
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56,page-parent,bridge-core-2.2.1,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over hotelvrijmibo

IEDER KWARTAAL

Hotelvrijmibo vindt vier keer per jaar plaats in een ander hotel of bijzondere locatie

NETWERKEN

Leer nieuwe mensen kennen uit de hotellerie of praat gezellig bij met (oud)-collega’s

GRATIS ENTREE

 Geniet van een gezellige avond met lekkere hapjes, gevulde glazen en een goede line-up

De Hotelvrijmibo

Hotelvrijmibo wordt vier keer per jaar georganiseerd op een andere locatie in Amsterdam. Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie. Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel. Het doel is om hotelmedewerkers vanuit alle lagen van de hotellerie met elkaar te verbinden. De sfeer tijdens Hotelvrijmibo is informeel en ongedwongen. Daardoor stap je tijdens deze vrijdagmiddagborrel gemakkelijk op vakgenoten af, iets wat je normaal misschien niet zo snel zou doen. Daarnaast is het een perfect moment om weer even bij te praten met die ene (oud)collega!

 

Benieuwd naar hoe de Hotelvrijmibo is ontstaan? Lees hier meer.

Wat kun je verwachten?

Bij een vrijdagmiddagborrel horen uiteraard gevulde glazen, een DJ die wat plaatjes draait, entertainment en lekkere hapjes. Drankjes haal je tegen een gereduceerd tarief aan de bar, de rest regelen wij! Daarnaast worden tijdens de Hotelvrijmibo rondleidingen gegeven in het hotel, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

 

Wil je een beeld krijgen van hoe de Hotelvrijmibo eruit ziet?
Bekijk hier de foto’s en aftermovies

Aanmelden en lid worden

Toegang tot de Hotelvrijmibo is helemaal gratis. Je moet alleen aan twee voorwaarden voldoen: op dit moment werkzaam zijn in een hotel én je moet beschikken over een Hotelvrijmibo account (lid zijn van Hotelvrijmibo). Je kunt op deze pagina gemakkelijk een account aanmaken.

 

Wanneer je over een goedgekeurd account beschikt, dien je je altijd even aan te melden voor ieder Hotelvrijmibo evenement, zodat wij weten dat je komt. Aanmelden voor het volgende evenement kan op de pagina ‘Agenda en Tickets’.

Hotelvrijmibo XL

Naast drie reguliere edities organiseren we jaarlijks in november een nationale, extra grote borrel: de Hotelvrijmibo XL. Tijdens een Hotelvrijmibo XL editie wordt er net even wat meer uitgepakt dan normaal. Denk aan groots entertainment, meerdere stages, een feest dat 2 uur langer doorgaat en prachtige decoraties. En dat alles op een unieke locatie in Amsterdam welke ruimte biedt voor duizenden bezoekers uit het hele land. Een editie die je niet wilt missen!

Volg Hotelvrijmibo

Blijf op de hoogte van de laatste events en aankondigingen