Over Hotelvrijmibo

2x per jaar

Hotelvrijmibo vindt 2 keer per jaar plaats in een hotel of andere bijzondere locatie.

Netwerken

Leer nieuwe mensen kennen uit de hotellerie of praat gezellig bij met (oud)-collega’s.

Gratis Entree

Geniet van een gezellige avond met lekkere hapjes, gevulde glazen en een goede line-up.

De Hotelvrijmibo

Hotelvrijmibo wordt twee keer per jaar georganiseerd op een unieke locatie in Amsterdam. Dat kan een romantisch boutique hotel zijn, een stijlvol zakenhotel of juist een museum of andere event locatie. Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel. Het doel is om hotelmedewerkers vanuit alle lagen van de hotellerie met elkaar te verbinden. De sfeer tijdens Hotelvrijmibo is informeel en ongedwongen. Daardoor stap je tijdens deze vrijdagmiddagborrel gemakkelijk op vakgenoten af, iets wat je normaal misschien niet zo snel zou doen. Daarnaast is het een perfect moment om weer even bij te praten met die ene (oud)collega!

Benieuwd naar hoe de Hotelvrijmibo is ontstaan? Lees hier meer

Wat kun je verwachten?

Bij een vrijdagmiddagborrel horen uiteraard gevulde glazen, een DJ die wat plaatjes draait, entertainment en lekkere hapjes. Drankjes haal je tegen een gereduceerd tarief aan de bar, de rest regelen wij! Daarnaast worden tijdens de Hotelvrijmibo rondleidingen gegeven in het hotel, zodat je de kamers, restaurants en vergaderruimtes kunt zien. Zo heb je op een informele manier de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij jouw collega’s uit de hotellerie. Wel zo leuk, want hoe vaak biedt die gelegenheid zich nou aan?

Wil je een beeld krijgen van hoe de Hotelvrijmibo eruit ziet?
Bekijk hier de foto’s en aftermovies

 

Meld je gratis aan voor de Hotelvrijmibo

Toegang tot de Hotelvrijmibo is volledig gratis. Je hoeft enkel aan één voorwaarde te voldoen: je moet op dit moment werkzaam zijn in een hotel. 

Aanmelden voor een Hotelvrijmibo editie kan gemakkelijk en snel via de pagina ‘Agenda‘. Bij het aanmelden dien je je Linkedin profiel met ons te delen, zodat wij kunnen controleren of je werkelijk bij een hotel werkzaam bent. Dus zorg ervoor dat je profiel up-to-date is.

 

Hotelvrijmibo XL

Naast reguliere edities organiseren we jaarlijks ook een extra grote vrijdagmiddagborrel: de Hotelvrijmibo XL. Tijdens een Hotelvrijmibo XL editie wordt er net even wat meer uitgepakt dan normaal. Denk aan groots entertainment, meerdere stages, een feest dat 2 uur langer doorgaat en prachtige decoraties. En dat alles op een unieke locatie in Amsterdam welke ruimte biedt voor duizenden bezoekers uit het hele land. 

Een editie die je niet wilt missen!

Hotelvrijmibo Nieuwsbrief

Als eerste weten waar de volgende editie plaatsvindt en welke datum je moet vrijhouden in je agenda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!