Hotelvrijmibo | De nieuwste Hotelvrijmibo voor de hotellerie NL
1015
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1015,page-child,parent-pageid-610,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

44e HOTELVRIJMIBO

WANNEER: 8 SEPTEMBER 2017

LOCATIE: The Harbour Club Amsterdam Oost

Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure en een sprankelende sfeer. Het belooft een fantastische editie te worden. Wil jij hier nou bij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in en garandeer jezelf van een prachtig avond.

De 44e Hotelvrijmibo

8 september 2017

De 44e Hotelvrijmibo zal plaatsvinden op de prachtig en unieke locatie The Harbour Club Amsterdam Oost. Het belooft een fantastische editie te worden.

 

The Harbour Club is een industriële locatie in een oude wijn terminal waar de wijn flessen werd opgeslagen en nu worden geopend!

 

DJ FAYA draait voor ons een zinderende sessie van house muziek met een urban twist waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan.

 

Wil jij hier nou bij zijn? Meld je dan aan en houd onze website en/of onze Facebook pagina in de gaten voor de nieuwste updates.