Misset Horeca

Informatie

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen en interviews met ondernemers en specialisten in de branche. De redactie brengt ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

Het platform van Misset Horeca bestaat uit de website missethoreca.nl (inclusief het onderdeel ‘hotel’ en ‘catering’), het vakblad Misset Horeca met de periodieke bijlage Misset Hotel, de algemene nieuwsbrieven van Misset Horeca en Misset Hotel, verschillende thema-nieuwsbrieven (personeel, starters, terras, catering, de horecakeuken, koffie, bier en interieur) en events als de Terras Top 100, de Terras Bootcamp en de Dag van het Bier.

Demian van der Reijden

Redacteur

Hotelvrijmibo Nieuwsbrief

Als eerste weten waar de volgende editie plaatsvindt en welke datum je moet vrijhouden in je agenda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Hierbij ga je ook akkoord met onze privacy voorwaarden.