Hotelvrijmibo bij Sir Adam

Hotelvrijmibo at Sir Adam

24 mei 2019 – Sir Adam & The Butcher Social Club

‘Blame it on the Boogie’

Verslag over de editie

Een stralende zon, een drankje en een burger in de hand én een prachtig uitzicht over het IJ: de Hotelvrijmibo kon niet beter beginnen. Met het thema ‘Blame it on the Boogie’ beloofde het een swingende avond te worden. Na zonsondergang ging het feest binnen verder. DJ’s lieten de beste guilty pleasures horen, modellen dansten op rolschaatsen en er waren optredens van dragqueens. We definitely ‘Blamed it on the Boogie!’

 

Met dank aan…
Sir Adam en The Butcher Social Club voor de organisatie, onze Ambassadeurs en Intimi team voor hun hulp en natuurlijk bedankt aan alle bezoekers die er weer een gezellige Hotelvrijmibo van hebben gemaakt!

 

Weer even terug naar deze avond? Bekijk hiernaast de aftermovie van het evenement, je kunt hier de foto’s bekijken.

Sir Adam & The Butcher Social Club

Over de locatie

Met zijn gedurfde aanwezigheid in de A’DAM Toren in Amsterdam resoneert Sir Adam met de levendige energie van de huidige bewoners van het gebouw, waaronder MassiveMusic, ID&T en Gibson. Het hotel bevindt zich net achter het centraal station en kijkt uit over het IJ.

 

The Butcher Social Club is Sir Adam’s in-house bestemming om de vier belangrijke B’s van levensgenieters bij elkaar brengen – burgers, booze, beer, breakfast – is THE BUTCHER Social Club.

Graag zien wij jullie terug op 6 september 2019 voor de volgende Hotelvrijmibo!

Klik op de foto voor het volledige album.