Hotelvrijmibo CONNECTS + Hotelvrijmibo XL

hvmb-connects

Nieuw dit jaar is de toevoeging van Hotelvrijmibo CONNECTS. Dit nieuwe concept is dé perfecte kans om je netwerk verder uit te breiden, iets nieuws te leren en te lachen met je hotelcollega’s.

 

Hotelvrijmibo CONNECTS biedt inspirerende sprekers (en presentaties), een interactieve beleving en entertainment (stand-up comedy).

 

Programma Hotelvrijmibo CONNECTS

Het volledige programma is in het Engels.

 

17:15 – 17:45 | Ontvangst
17:45 – 17:55 | Welkom
17:55 – 18:45 | Interactief onderdeel door Michael Diederich (bekend van Boom Chicago)
18:45 – 19:05 | Spreker – Thijs Launspach: work life balance
19:05 – 19:15 | Stand-up Comedy door Michael Diederich

 

Lees hieronder meer informatie over de sprekers.

 

Hotelvrijmibo CONNECTS vindt plaats voorafgaand aan Hotelvrijmibo XL en loopt van 17:15 tot 19:15 uur.

hvmb-connects

Michael Diederich

Michael, geboren en getogen in Californië, kwam in 1993 naar Nederland om 6 maanden comedy te doen – en is nooit meer weggegaan! Michael is praktisch geboren op het podium en heeft meer dan 46 jaar ervaring in alles, van musicals tot theater tot improvisatiekomedie in Boom Chicago.

19 jaar geleden begon hij bedrijven workshops te geven om te leren improviseren. Inmiddels heeft hij vele malen de wereld over gereisd en workshops, trainingen en keynotes gegeven aan grote namen als Shell, Google, Uber, Coca Cola, McDonalds, Tommy Hilfiger, Heineken, Philips Medical, Funda … en de lijst gaat maar door!

Het Nederlandse publiek herkent hem misschien als het kritische jurylid op RTL4’s “ALL TOGETHER NOW”, of als de ontwerper in de AJAX-shirtgrap op YouTube, of als de stem op televisie en radio die zingt “Let op! Geld lenen kost geld!

 

BESCHRIJVING VAN DE SESSIE: Balans bereiken door efficiëntie

Of het nu gaat om teambuilding, actief luisteren, leiderschap, brainstormen, communiceren of spreken in het openbaar, Michael gebruikt improvisatie als de basis van al zijn workshops, waarbij hij gebruik maakt van een breed scala aan games om te helpen focussen op elk gebied. In deze sessie zal Michael enkele van zijn ‘greatest hits’ presenteren, waarbij hij het publiek vraagt ​​om games te spelen waarin ze verrassend zullen falen – omdat ze gewend zijn om dingen op een bepaalde manier te doen. De zakelijke manier. Maar bij het gebruik van improvisatie begint plotseling alles te stromen en wordt het effectief en efficiënt.

 

hvmb-connects

INTERACTIEVE LEZING DOOR PSYCHOLOOG THIJS LAUNSPACH
Hoe blijf je mentaal gezond in onzekere tijden? Hoe kun je effectief omgaan met de stress, zorgen en isolatie? Hoe hou je thuiswerken effectief, gezond en leuk?

 

Meer dan ooit is het nodig om te investeren in onze mentale gezondheid, en om onze weerbaarheid te versterken. Weten hoe je op een effectieve manier om kunt gaan met stress en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, is daarvoor essentieel. Niet alleen voor onszelf, maar ook zodat ons gezin, onze collega’s, onze vrienden en onze gemeenschap op ons kan bouwen.

 

In deze interactieve lezing deelt psycholoog Thijs Launspach zijn visie op hoe je mentaal gezond kunt worden en blijven in de huidige tijdsgeest. Thijs deelt zijn favoriete tips en tricks op het gebied van stress, thuiswerken en voor jezelf zorgen.

 

In deze lezing leer je:

 

  • Hoe je stress kunt herkennen en hoe je stressbestendiger wordt
  • Effectieve manieren om snel je stressniveau te laten dalen
  • Welke stappen je kunt zetten om je mentale gezondheid te vergroten (in tijden van crisis)
  • Tips en tricks voor effectief thuiswerken.

 

Hotelvrijmibo XL

Op 2 september 2022 is het weer tijd voor een extra grote borrel: de Hotelvrijmibo XL. Tijdens een Hotelvrijmibo XL editie wordt er net even wat meer uitgepakt dan normaal. Denk aan groots entertainment, een feest dat 2 uur langer doorgaat (19.00 – 01.00) en prachtige decoraties. En dat alles op een unieke locatie in Amsterdam, namelijk de Beurs van Berlage! Kortom: dit wil je niet missen!

 

DETAILS

 

Locatie
Beurs van Berlage, Damrak 243 te Amsterdam

Tijden
19.00 – 01.00

Line-up
Waanzinnige line-up met DJ’s en LIVE entertainment.
Hoofdact: The Partysquad

Partners Hotelvrijmibo XL

Business Partners

Hotelpartner